Forum avocaţi > Civil

întreținere bătrâni - Cum demonstrez în instanta

03-07-2015

Am un contract cu uzufruct încheiat cu socrii mei acum 9 ani. In acesti ani eu am avut și grija de ei chiar dacă nu aveam întreținere în contract pe motivul ca la început au dorit sa facem un contract și cu intretinere însă pe urma s-au răzgândit și oricum locuiam împreună și aveau nevoie de ajutor.
Soacra dorește anularea contractului. Socrul urmează sa fie prezent în proces prin tutore pe motivul ca de fapt ei vroiau și întreținere și ca nu au știut ce au semnat.
Cum demonstrez în instanță ca am avut si grija de ei în acești ani.
Menționez ca mergeam la doctor în locul lor, luam medicamentele, mâncare, etc. Soacra nu mai recunoaste. Mai mult spune ca ea m-a întreținut pe mine și ca mi-am construit o casa pe banii lor respectiv am agresat-o fizic. Soacra este susținută de fiica-sa care dorește sa anuleze actul si care mă amenință că vine în proces sa spună ca a fost martora la astfel de evenimente.
Cum demonstrez ca cele spuse de ele nu sunt adevărate.
Eu nu mai locuiesc cu ele de aproape un an. Soacra mia impus sa plec.
Răspunde
 04-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cu martori si inscrisuri.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-07-2015
AvatarInscrisuri medicale - de unde le ia
Vizitator
Car3men a scris pe 04-07-2015:
Cu martori si inscrisuri.

Unde sa mă adresez pentru înscrisurile medicale.
La doctor semnam intr-un registru în dreptul numelor socrilor mei , iar pe rețete îmi treceam datele de identitate.
Răspunde
 04-07-2015
Vizitator
Inscrisuri relevante care sa va ajute inseamna in principal dovezile cheltuielilor facute cu intretinerea: chitante, bonuri fiscale, mandate postale etc. pe care trebuia sa le pastrati. Este principalul lucru de care trebuie sa aveti grija cand asigurati cuiva intretinerea in baza un contract de intretinere - probabil ca si notarul va sfatuit in sensul asta cand ati facut actul.
Răspunde
 04-07-2015
Vizitator
Raluca a scris pe 04-07-2015:
Inscrisuri relevante care sa va ajute inseamna in principal dovezile cheltuielilor facute cu intretinerea: chitante, bonuri fiscale, mandate postale etc. pe care trebuia sa le pastrati. Este principalul lucru de care trebuie sa aveti grija cand asigurati cuiva intretinerea in baza un contract de intretinere - probabil ca si notarul va sfatuit in sensul asta cand ati facut actul.

Eu am contract doar cu uzufruct.
Intenționez sa fac și dovada ca am avut grija de ei.
Nu mai am toate chitantele, cum sa fac rost de cele pe care nu le mai am.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.