Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Evacuare concubin din casa tatalui meu unde proprietar este tata si eu conform actului de succesiune

06-07-2015

Buna ziua,
din prima casatorie am o fata care mi-a fost incredintata de instanta spre crestere.Fiind student la acea vreme parintii mei au vrut sa o creasca ei.Eu m-am recasatorit,mai am doi copii care au si ei copii.Cei trei copii au facut facultate,am contribuit la sustinerea lor in facultate.In 2006 mama a decedat,succesiunea imobilului si a terenului pe care se situeaza acesta fiind in proportie de1/2 cu tatal meu.In 2007 fata s-a imprietenit cu un tanar care cu acceptul meu s-a mutat cu ea si cu tatal meu.Acesta nu mai are discernamant fiind bolnav de Alzheimer grad I.Am facut tot posibilul sa-i ajut,mai ales ca intre timp fata a nascut o fetita,acum in varsta de 4 ani.Acum cca. o luna stand de vorba in curte cu tatal baiatului,acesta a trecut peste respectul cuvenit si mi-a vorbit urat.Dupa trei zile iar in prezenta tatalui lui a venit sa dea in mine.Pentru acest motiv doresc sa-l dau afara din curte.El nu are mutatie la adresa tatalui meu.Am facut si adresa la politia locala dar raspunsul a fost ca sa ma adresez in instanta.Fata s-a aliat cu el si-mi vorbeste urat,imi trimite mesaje jignitoare - "Esti o jigodie" si altele.Deoarece nu ma mai simt in siguranta in curtea mea unde efectiv muncesc din 1972 de cand tata a inceput sa faca casa,nu am alta solutie decat sa plece din casa(am 58 de ani, sunt respectat la serviciu si in comunitate,vreau liniste,am sotia care ia tratament psihiatric).I-am tolerat pentru copil si cu petreceri si cu fel de fel de indivizi in curte,etc.Cum trebuie sa procedez sa dau afara o persoana, care nu are acte legale,din curtea mea ?.
Răspunde
 07-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Actiune in evacuare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-07-2015
Vizitator
Depuneti o actiune de evacuare la instanta de la domiciliul paratului.
Vedeti aici un model de cerere:
http://legeaz.net/modele/actiune-evacuare
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.