Forum avocaţi > Civil

Evacuare persoane tolerate (persoanele sunt violente)

12-07-2015
Vizitator
Buna ziua,

Mama a deschis actiune de evacuare impotriva surorii mele in 30.04.2015 la judecatoria Buzau. Pana la aceasta data cu a primit absolut nimic absolut nimic (aici ma refer la procedurile de comunicare a întâmpinării și a depunerii răspunsului la întâmpinare). Este posibil sa fi intervenit in vreun fel paratii pentru a impiedica desfasurarea corecta a pocedurii? Cum pot afla daca au fost astfel de interventii?

Atat sora mea cat si concubinul au un comportament agresiv fata de mama, o ameninta permanent, iar in ultima perioada ii spune ca citez "cand voi pleca eu de aici, vei pleca si tu si o sa te intorci cand ma voi intorce si eu"

Alte mentiuni ar fi ca paratii sunt prieteni cu primarul localitatii unde locuiesc, casa unde locuieste mama este mostenita de la parinti in urma decesului acestora, este unica mostenitoare dar nu a inceput succesiunea din motive financiare, paratii nu au acte care sa ateste domiciliul la adresa unde se solicita evacuarea.

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, mama mea treieste cu frica amenintarilor repetate ale concubinului surorii mele de genul "locul tau este sub pamant", o amenita ca o loveste cu obiecte care ii cad in mana la momentul respectiv.

Astept rapuns uregnt,
Multumesc
Răspunde
 13-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Ar trebui sa mearga la arhiva instantei si sa verifice.

Dar, in condtiile aratate, nu cred ca actiunea va avea sorti de izbanda! Spuneti ca ei nu au acte... dar, din cate inteleg nici mama dvs. nu are acte!

Atat timp cat nu s-a facut succesiunea, aceasta nu are cum sa dovedeasca, cu acte, faptul ca imobilul respectiv ii apartine ei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.