Forum avocaţi > Civil

Tip cerere pentru modificare inscrisuri dupa succesiune

23-07-2015
Vizitator
Tatal meu,dupa decesul mamei s-a recasatorit.Dupa ce a decedat ,in 2007,am dezbatut masa succesorala dintre mine ca mostenitor direct si mama vitrega.Toate au fost rezolvate corect,dar: cind d-na avocat ce ma reprezentat,la punctukl b referitor la locul de veci a trecut lotul intreg,care defapt trebuia sa treaca numai 4,5mp,si noile figuri,respectiv figura B,lot 1620,si nu eronat-figura A,lotul 96 bis,aflat in Cimitirul Central Constanta.
Rugamintea mea este sa ma ajutati daca se poate cu un model de cerere de schimbarea inscrisurilor referitor doar la lotul locului de veci cel gresit cu cel corect: sa-mi spuneti ce acte trebuie sa depun pe linga aceasta cerere la Jud.Hirsova,si daca nu cer prea mult,cit va trebui sa platesc pentru modificarea inscrisurilor. Sunt pensionara,si am pensia de 746 lei,si deci trebuie sa fac rost de bani.
Si o ultima rugaminte,as dori sa primesc raspunsurile complecte pe adresa de email: teodorateo56@gmail.com.;tl.0725663408.
Am sa-mi permit sa-mi notez d-le av.Petrescu Carmen,numarul dvs.de telefon afisat aici pe site.sa va sun eventual.
In asteptarea raspunsului dvs,in speranta i ajutorului dvs,si ca nu va deranjez,
Cu consideratie
Andrei Teodora
email: teodorateo56@gmail.com
Tl: 0725663408
Răspunde
 25-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Problema se pune daca vorbim de o cerere de indreptare eroare materiala sau motive de apel!
Trebuie citita cu atentie, de un profesionist, toata hotararea judecatoreasca primita.
Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu d-na avocat care v-a reprezentat la judecarea procesului si sa discutati cu ea in detaliu cu hotararea primita.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.