Forum avocaţi > Civil

Obiectul partajarii

28-07-2015
Vizitator
Buna ziua. Am lucrat in strainatate cu contract de munca in perioada 11/04/2011-10/07/2012. Din salariul primit ma intretineam acolo,trimeteam bani la familie in Romania, si puneam si ceva bani intr-un cont din tara , cum s-ar zice pentru zile negre. Pe data de 10/07/2012 am avut accident de munca . asa ca nu am mai lucrat, si am venit in tara unde m-am pensionat anticipat partial.. Din banii stransi in cont am facut cateva cumparaturi pentru casa, cum ar fi ,am montat centrala termica , am pus geam termapan , am schimbat ceva mobila ,etc.Tot din acesti bani completam la pensia de 450 lei pana la 900 lei ,pentru a contribui la cheltuielile casei , facturi energie electrica ,gaze , intretinere apartament . hrana , telefon , tv, medicamente , etc.Din acesti bani , astazi au ramas foarte putini , vreo 4000 euro, care tot asa sunt in cont pentru ce au fost si pana acum , avand in vedere ca tocmai in August 2017 , voi iesi la pensie la limita de varsta. Datorita faptului ca avem intentia de a divorta amiabial , eu si sotia, obligatoriu va urma si un partaj .INTREBARE. In caz de partaj cum se vor impartii bunurile dobandite in timpul casatoriei , si daca banii stransi in cont din salariul muncit in strainatate face obiectul partajului , si cum se vor impartii.Multumesc anticipat . Cu stima si respect M E V
Răspunde
 28-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, banii stransi in cont fac obiectul partajului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.