Forum avocaţi > Civil

Este obligatoriu avocat

30-07-2015
Vizitator
buna ziua.pot actiona in istanta fara avocat pt evacuarea unor persoane ce ocupa o casa pe care eu am un contract cu cl de intretinere dupa ce intretinuta a murit( nu am actele )nu dispun de banii necesari acestui scop.
Răspunde
 30-07-2015
Vizitator
Sigur puteti merge intr-un proces fara avocat, la fel cum va puteti plomba o masea fara dentist. Adica, nu va interzice nimeni sa nu va plombati singur o masea.. dar sansele de reusita depind doar de priceperea dvs.! Succes
Răspunde
 31-07-2015
Vizitator
Eu am vazut oameni foarte priceputi care se tund singuri, isi construiesc casa singuri si poate o fac mai bine ca un profesionist. Chiar si eu am 2-3 arii de expertiza in care ma descurc cel putin la fel de bine ca un profesionist - este vorba de activitati pe care le fac din pasiune. DECI: daca legislatia este pasiunea sau punctul dvs forte si obisnuiti sa cititi foarte multe documente juridice, cu siguranta ati putea avea sanse de reusita si in acest domeniu. Daca nu aveti legatura cu domeniul, strangeti bani o luna si platiti un avocat pentru ca veti castiga cel putin 4-5 luni pe care le-ati pierde din cauza nepriceperii in a grabi procedurile, ca sa nu mai zic de riscul pierderii procesului (!).
Răspunde
 31-07-2015
Vizitator
Pai daca nu aveti nici actele, cu atat mai mult veti avea nevoie de avocat altfel va veti trezi cu cererea anulata pe art. 200 din Codul de Procedura Civila (cerere care prezinta lipsuri). Cele 4-5 luni de care zicea cineva mai sus eu zic ca vor fi mai multe daca vi se anuleaza cererea pentru ca prezinta lipsuri. Mergeti cel putin sa va redacteze cererea un avocat. Asta daca nu v-ati autoinstruit ani de zile la rand in domeniul dreptului sau daca n-aveti chiar facultatea de drept.
Răspunde
 02-08-2015
Vizitator
Mulțumesc pt sfaturi tuturor tuturor.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.