Forum avocaţi > Civil

Indemnizatie de handicap grav.

03-08-2015
Vizitator
Sunt nevazator pensionar cu indemnizatie de handicap grav si am insotitor.Intrebare:Daca voi devenii mostenitorul mamei mele care are 5 ha de pamant,imi va fi ridicata indemnizatia de handicap?
Răspunde
 07-08-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Pensia de handicap grav si indemnizatia acordata persoanei in vederea angajarii unui insotitor sau salariul insotitorului nu afecteaza cu nimic dreptul de mostenire. Puteti mossteni orice,case, terenuri, nu veti pierde pensia si nici drepturile ce decurg din gradul de handicap.
Cu Stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 16-08-2015
Vizitator
Am o intrebare in numele mai multori locuitori din satul meu in ani 1998 am platit cu chitanta pentru gazmetan pentru instalare gaze dar de atunci nu au mai venit sa instaleze bani erau pentru conducta principala din strada am platit atuncia 3300000 lei era o persoana din sat care a strins bani de la noi cind intrebam daca primim bani inapoi raspunsul este canu putem cere inapoi .va ruga frumos sa ne dati un sfat suntem foarte mute famili insituatia asta mutumim frumos
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.