Forum avocaţi > Civil

Imprejmuire abuziva

05-08-2015
Vizitator
Detin un teren prin act de vanzare/cumparare in orasul Pantelimon, pe acest teren eu nu am nicio constructie si nu l-am imprejmuit. Am vrut sa vand acest teren iar cand am gasit cumparator am descoperit ca vecinii din spatele terenului au imprejmuit o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati din cei 1098 ai terenului.
Am facut o petitie catre primarie in care le-am cerut sa darame gardul construit abuziv (abuziv deoarece din raspunsul OCPI se vede ca nu exista suprapuneri cadastrale iar la fata locului se vede cum gardul a fost construit in doua etape probabil prima etapa legal cum aveau aprobare si in a doua etapa suprafata care este pe terenul meu, si din ortofotoplan se vede cum au imprejmuit in terenul meu)
Vecini intrati pe proprietate nu vor sa stea de vorba.
Politia din Pantelimon unde am vrut sa depun plangere penala mi-a raspuns ca daca terenul nu a fost imprejmuit prin violenta ei nu pot face nimic conform Noului Cod Penal
Primaria a intraziat cu raspunsul la petitie astfel in august pe 11 se implinesc 3 luni de cand nu imi raspund pe motiv ca au pierdut dosarul initial iar dupa ce am retrimis toate actele pe e-mail pur si simplu nu vor sa raspunda.
Ce pasi ar mai fi de urmat pana sa ii dau in judecata pe vecini si daca cumva trebuie data in judecata si primaria pentru neglijenta in serviciu si abuz (deoarece nu raspund petitiei)
Care ar fi cheltuielile de judecata pentru un astfel de caz?
Răspunde
 05-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Speta dvs. este de natura civila, nu penala. Primaria nu este obligata sa va apere dreptul de proprietate.
Singura sansa este sa va judecati cu respectivele persoane, in instanta civila, depunand o actiune in revendicare si granituire.

Contactati un avocat care sa va conceapa actiunea si sa va reprezinte in instanta. Astfel de cauze nu sunt asa simple.

Daca doriti consiliere judiciara in domeniu, puteti sa ma contactati la numarul de telefon de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-08-2015
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.