Forum avocaţi > Civil

Cresterea si consumul propriu de marijuana

13-08-2015

Buna ziua,
As dori sa aflu daca exista vreo cale legala prin care as putea planta si consuma 1-2 plante de marijuana pentru uz propriu. In nici un caz nu ma intereseaza vanzarea, consumarea impreuna cu anumiti prieteni etc. Tot ce ma intereseaza este cresterea si consumul personal. In precedentii 2 ani am locuit in Spania unde cresterea si consumul personal sunt legale, dar acum locuind in Romania si stiind ca legea este mult mai stricta, m-am abtinut sa plantez sau sa consum. Desemenea as dori sa stiu daca exista vreo "portita" pentru consumul medicinal, intrucat ma ajuta enorm sa adorm si imi scade starea de anxietate in multe momente. Multumesc!
Răspunde
 15-08-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu exista, pentru ca nu veti putea dovedi ca este doar pentru consumul propriu. Daca va recomanda medicul ....poate ar fi posibil.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-08-2015
Vizitator
Spania este printre singurele tari din Europa in care este legala plantarea canabisului pentru consumul propriu. In Romania este ilegal in toate situatiile - cu exceptia cazului indicat si de doamna avocat (consum din ratiuni medicale), insa vei avea nevoie de documente medicale.
Răspunde
 18-08-2015

Va multumesc amandurora pentru raspuns. Din cate am citit pe internet, am inteles ca doar anumite medicamente pe baza unei substante a canabisului sunt legale in Romania. Legat de documentele medicale necesare, cred ca le voi putea obtine intrucat sunt diagnosticat cu fibromialgie. Intrebarea mea este, daca legea imi va permite sa plantez planta de canabis sau va trebui sa achizitionez anumite medicamente ?
Răspunde
 18-08-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Mai mult ca sigur ca va trebui sa recurgeti la medicamente.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.