Forum avocaţi > Civil

Mostenire dupa bunic

15-08-2015
Vizitator
Am deschis succesiune in instanta dupa. Bunic Marin .. Bunicul a avut doua neveste ..sunt decedate amandoua ..

Bunicul. Cu prima nevasta a avut 2 baieti ..radu si arsene ..sunt. Morti amandoi ..
Bunicul cu a doua nevasta a mai. Facut o. Fata Anica .este moarta .. Radu are o fata .. Arsene a avut o fata. Infiiata. Dar. A depus la instanta o declaratie in care spune ca nu este mostenitoare dupa arsene ...nevasta lui Arsene vrea 1/3. din averea bunicului ... Copii. Lui. Anica. Vor. 1/3. Din. Averea bunicului ... Eu. Fata lui radu. Imi ramane tot. 1/3. Din. Averea. Bunicului ... Ce cote trebuie sa. Mostenim. Fiecare ...???? Eu. Si. Copii. Lui. Anica. Avem. Dreptul. Si. La. Cota. Din. Cota. Lui. Arsene ...ce. Cote ???? Va. Multumesc.
Răspunde
 15-08-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Da, toti nepotii in viata dupa bunic mosteniti -pe fiecare grupa cate 1/2 (copiii lui Radu si ai Anicai-mai putin fata infiata a lui Arsene, care a renuntat la mostenire).Sotia supravietuitoare a lui Arsene nu este ruda cu bunicul asa ca nu are drept de mostenire dupa el. Dvs. ca fiica a lui Radu si copiii Anicai veniti la mostenire in locul parintelui care este ruda directa cu bunicul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-08-2015
Vizitator
Va multumesc ...am o nedumerire ...de. Ce. Avocata. Matusii mele. Lucica spune ca. Nora dupa bunic mosteneste 1/3/.....vrea. Sa terminam. Procesul pe 1 sept cu. O tranzactie. Ca fiecare sa ia 1/3 din avere
Răspunde
 18-08-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca nora ar fi avut dreptul la acea 1/3 din mostenire nu ar fi nevoie de tranzactie, care inseamna o intelegere intre parti. Daca dvs, nu sunteti de acord ca nora sa primeasca 1/3 spuneti-i d-nei avocat ca nu doriti acea tranzactie si ca lasati ca instanta sa solutioneze procesul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.