Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am fost evacuata din locuinta cumparata de mine pe numele unui nepot pe motiv ca nu am titlu

23-08-2015
Vizitator
Avand cetatenie straina am cumparat locuinta in romania pe numele unui nepot Acesta dependent de droguri fiind si neavand cheie a facut un contract de comodat pe numele unui prieten si in cardasie cu avocatul si cu ex jud mi-au scos lucrurile in curte chipurile evacueaza prietenul eu lucrez si locuiesc in strainatate am resedinta in romania la adresa evacuata am pierdut procesul pe motiv canu am titlu actul de resedinta nu e titlu? Ap la curte comuna fiind pe numele nepotului la proces exec jud a declarat ca el a evacuat ap si l-a pus la dispozitia proprietarului chiar daca nu exista incuviintarea ex silite pe numele meu ci al prietenului nepotului Nepotul voia ap liber pentru a-l vinde aluat bani cu imprumut si "a fost executat silit" am pierdut procesul ca am fost evacuata ilegal pe motiv ca detineam spatiul fara titlu Banii de pe "vanzarea mascata in executare silita i-a ampartit cu avocatul 2/3 avocatul si o treime nepotul Culmea nerusinarii si al lacomiei acum nepotul ma-dat in judecata si cere daune in valoare de cateva mii de euro pentru ca l-am lipsit de folosinta ap 2ani Cu toate ca av meu a depus in instanta dovada de resedinta eliberata de organele statului roman judecatorul in motivarea sentintei la un singur termen de judecata a motivat ca nu aveam titlu am pierdut procesul si tre buie sa-i platesc nepotului 2500 lei cheltuieli onorariu avocat Va rog sa-mi spuneti Avand actul de resedinta poate judecatorul sa spuna ca nu am titlu?
Răspunde
 23-08-2015

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
D-voastră trebuia sa dovediti in prima faza prin înscrisuri, in principal, dar si prin alte mijloace de proba , aspectul ca, banii cu care a fost achizitionat acel imobil din care spuneti ca ati fost evacuata, va apartineau si ca, exista o " intelegere" intre d voastră si nepot cum ca proprietatea imobilului va apartine. Or, in speta , nu rezultă atare situație , sens in care aveati doar calitatea de tolerat, iar evacuarea era oarecum previzibila, dreptul de proprietate fiind al nepotului si nu a d voastră. Probabil, faptul că aveati resedinta in strainatate v-a împiedicat oarecum sa gestionati corect , sau sa participati efectiv la desfășurarea procesului beneficiind de o asistenta juridica de specialitate. Din punctul meu de vedere, este tardiv sa mai efectuati un demers in instanta .

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.