Forum avocaţi > Civil

Suprafata mai mare in CF decat in acte. Cum pot recupera diferenta

31-08-2015
Vizitator
Am cumparat o casa cu contract vanzare- cumparare....in CF scrie ca am o suprafata de teren de 390 mp in acte dintre care 368 mp masurati ((masuratorile fiind facute de primarie ca nu miam permis expert)),, si am cumparat doar terenul gasit....am fost la primarie,am scos ADP si rezult cu 390mp..insa mi sa spus ca dela 368 mp pana la 390 nu mai pot recupera ...ceea ce eu asta incerc sa fac..VA ROG AJUTATI- MA DACA MAI POT RECUPERA SI SPUNETIMI CE TREBUIE SA FAC SI UNDE SA MA DUC....VA MULTUMESC
Răspunde
 31-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Imposibil sa nu mai puteti recupera!!! ... doar daca nu aveti de unde, adica exista constructii de jur imprejurul terenului dvs. Dar, chiar si asa, inseamna ca au construit pe teren.

Va trebui sa faceti o actiune in granituire... cu toti vecinii : dreapta, stanga, spate

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2015
Vizitator
Da,am vecini.....intr-adevar am un vecin ce are o bucata intre mine si el....deci are un gard,dupa care bucata de pamant iar un gard si casa mea(( sufrata terenului cam asta e 20-28 mp))..... Pe mine ma descurajeaza faptul ca am fost la primarie si inginerul mia spus sa stau banca mea ,ca nu se poate face nimic...daaaar platesc impozit pe 390 mp....de la cine am cumparat casa, tot asa a cumparat si el...insa actul de proprietate din primarie are suprafata de 390 mp......mam dus la primarie sa le spun ca vreau sa aduc expert sa masoare anexele vecinilor,si a spus ca e imposibil de masurat,ca nu am ce cauta in curtea vecinilor....DECI VREAU SA-MI SPUNETI CE E DE FACUT?? UNDE SA MA DUC???.... VA ROG,,,SI VA MULTUMESC
Răspunde
 31-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Este clar ca va trebui sa depuneti o actiune la instanta. Avand ca obiect granituire, revendicare, stabilire limite proprietate.

Va trebuie un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2015
Vizitator
Cam cat ar dura procesul? Ca am inteles 5-10 ani....si cat ar costa procesul?.. Va multumesc
Răspunde
 01-09-2015
Vizitator
Si de ce primaria nu ma baga in seama?... Ce as putea sa le spun?...... As putea intrun fel sa va dau nr cartii funciare sa o vedeti cumva p calculator?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.