Forum avocaţi > Civil

Accident Grecia - Hotel 5*

31-08-2015
Vizitator
Buna ziua,
In urma cu aproape 2 luni, in prima noastra zi de concediu, copilasul meu s-a inecat intr-o piscina a unui hotel de 5* din Grecia. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca asi putea sa ii dau in judecata...pentru faptul ca nu aveau salvamar la piscina, nici medic la punctul de prim ajutor si de asemenea salvarea cat si medicul a ajuns foarte greu. Noi nu avem nevoie de nimic....doar sa nu mai pateasca si un alt copil ce a patit al nostru. Va rog sa imi dati un sfat. Va multumesc mult.
Răspunde
 31-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa contactati un avocat din Grecia.
Totul se va desfasura dupa procedura din Grecia.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2015

Condoleante!

Nu cred ca hotelul era obligat sa aiba salvamar la piscina.
Nu am auzit de asa ceva pana acum.
Răspunde
 31-08-2015
Vizitator
Imi pare rau sa va spun un lucru evident dar din pacate si in Romania singura responsabilitate intr-un asemenea caz ar fi apartinut parintilor care si-au lasat copilul nesupravegheat.. Acum nu trebuie sa va invinovatiti pentru ca oricum ati trait o drama nefericita, dar nici sa incercati sa dati neaparat vina si pe altcineva (atat timp cat nu sunt motive). Orice minor trebuie supravegheat! Parintii sunt "salvamarii" unui minor.
Răspunde
 03-09-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns. A doua zi dupa accidentul nostru, era sa se inece un alt copil. Iar dupa ce am plecat noi de acolo au pus 2 salvamari la piscina. Oricum nu mi se pare normal sa nu fie medic la hotel, oricine ar fi putut sa aiba nevoie de medic.
Nu incerc sa gasesc vinovati, nimeni si nimic nu poate sa imi aduca baiatul inapoi, ci doar voiam sa trag un semnal de alarma si sa nu mai pateasca si un alt copil ce a patit al nostru.
Da e adevarat un moment de neatentie...dar cand ai doi copii se poate intampla, desi nu mai era micut sa stam numai dupa el...avea aproape 6 anisori. Era un copil cuminte si ascultator...sincer nu stim cum a ajuns in aceea piscina... Copii au mers la mare de cand aveau 8 luni...dar din pacate de data aceasta nnu am fost.....
Răspunde
 03-09-2015
Vizitator
De data asta nu am fost langa el.....nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trecem noi.... Trebuia sa mearca la scoala impreuna cu surioara lui.....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.