Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am gasit 2 Testamente ale parintilor in care acestia isi lasau reciproc bunurile

03-09-2015
Vizitator
Ambii parinti au decedat(mama in Decembrie 2004 si tata in August 2009),avind 2 copii. Nu s-a facut succesiunea dupa moartea parintilor pana in prezent. Intrebare: Vrem sa vindem casa parinteasca(intrucit se degradeaza), dar printre actele de propritate am gasit 2 Testamente in care acestia isi lasau reciproc bunurile,(noi copii nu am stiut de aceste Testamente), respectiv casa(din caramida,3 camere si terenul de 200 mp.)..Am dorii sa stim daca la deschiderea succesiuni ne poate afecta in vreun fel aceste doua testamente(facute in anul 2003, martie).Mentionez ca parinti mei nu mai alti copii (decit pe noi-respectiv un frate si o sora) iar noi nu locuim la aceeasi adresa a parintilor. Si cat ar costa actele privind efectuarea succesiunii si de vanzare-casa fiind construita in anul 1967. Multumesc foarte mult, astept un raspuns daca se poate...
Răspunde
 03-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

In raport cu informatiile prezentate de dvs, putem aprecia ca la momentul de fata bunurile de pe urma defunctilor parinti se vor imparti intre copii. Astfel, dupa moartea tatalui toate bunurile acestuia va vor reveni in cote egale de cate 1/2/copil.

In ceea ce priveste taxele succesorare acesta se vor determina in functie de valoarea bunurilor supuse impartelii, iar taxele aferente incheierii contractului de vanzare-cumparare se vor determina in functie de valoarea casei, astfel cum va fi determinata pe baza de grila notariala.

In cazul in care doriti asistenta juridica de specialitate, inclusiv in ceea ce priveste dezbaterea succesiunii si actele necesare perfectarii contractului de vanzare-cumparare, ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.