Forum avocaţi > Civil

Alocatii copii nascuti in spania

11-07-2013
Vizitator
buna ziua fiica mea este casatorita cu un cetatean marocan care are rezidenta in spania .are doua gemene in varsta de 3ani si jumatare atat fiica mea cat si fetele au toate actele transcrise in romania eu am facut tot demersul ca sa primeasca alocatie de la noi si dupa verificarea facuta rezultatul ca poate primi din spania fiind sotul rezident cat si fetitele
din spania s-a primit ca poate primi de la ei
problema este ca ei acuma stau in maroc mai mult nu a platit catrea statul spaniol nimic si avocatul cu care au luat legatura telefonic a spus ca nu poate primi din spania
de jumatate de an numai vb si acesti copii au dreptul la alocatie ca toti ceilalti nu stiu unde sa ma mai adresez doresc sa stiu exact copii sunt nascuti in alicante au domiciliu acolo au casa lor nu stau in chirie ca sa fie o cauza va rog mult sa ma ajutati unde trebuie sa mai merg ce pasi trebuie sa mai fac
cu multumiri
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.