Forum avocaţi > Civil

INCADRARE GRESITA

05-09-2015
Vizitator
BUNA ZIUA . La fond avocatul meu a incadrat un capat de cerere gresit invocand Autoritate de Lucru Judecat. INTREBARE - La Apel pot cere alta incadrare sau pot cere sa se tina cont ce am cerut in Fapt la fond ? adica se mai tine cont de ce am cerut eu sau se va respinge pt alta incadrare ? ce vina am eu ca avocatul a incurcat incadrarea in Drept .ce pot face in aceasta situatie ? va multumesc anticipat.
Răspunde
 05-09-2015

Daca avocatul dvs. nimereste incadrarea juridica se rezolva.
Aveti vina ce avocat alegeti si sa stiti ca alegerea avocatului poate duce la pierderea sau castigarea unui proces.

Daca avocatul a fost ales gresit aveti vina...

Omul trebuie sa incerce sa isi angajeze cel mai bun avocat si nu pe criterii sterile cum ar fi ca nu il costa mult, prietenia, etc...
Răspunde
 26-02-2016
Vizitator
BUNA ZIUA . Intradevar incadrarea gresita la fond a unui capat de cerere a dus la respingerea acestuia . La Apel am incercat sa punem alta incadrare , dar cerera de Apel a fost respinsa ca neintemeiata . Definitiv. Domnule Avocat in 2014 am stins un proces partaj successoral prin semnarea unei tranzactii. In tranzactie am inclus doar activul , iar cheltuielile cu inmormantarea (se gaseau in reconventionala ) nu le-am transat pt ca ne-am inteles ca nu mai sant pretentii. In josul tranzactiei am scris ca prezentam intelegerea noastra pt a se da o hotarare , in urma acestei intelegem declaram ca nu mai avem nici o pretentie dorind astfel stingere procesului. Dupa 5 luni am fost data in jud pt partajarea aceluias pasiv , avocatul incadrand acest lucru ca AUT.DE LUCRU JUDECAT. Aceasta exceptie a fost respinsa la Fond , deoarece instanta a considerat ca pasivul nefacant parte din tranzactie nu poate beneficia de aut de lucru jud. eventual acest articol se potrivea pt tranzactie . Am facut apel in care am invocat efectele tranzactiei ,si am aratat ca tranzactia are ca scop stingerea unui litigiu , insa cerea a fost respinsa ca neintemeiata.Definitiv. INTREBARE ce pot face in aceasta situatie pt ca dreptatea sa triumfe ? Multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.