Forum avocaţi > Civil

Achizitionare apartament bloc nou

07-09-2015
Vizitator
Buna ziua Am cumparat un apartament nou. Cand am platit si semnat contractul sa specificat ca se da la cheie : finisaje,apometre apa, contor gaze ,curent etc.utilitati functionale.Mentionez ca DOAR dupa plata integrala au inceput finisarile interioare .Nici pana in acest moment ( termenul depasit cu o luna ) nu am reusit sa ne mutam in noul apartament.La plata cash ( nu prima casa ) au facut discauntul de 5 la suta ( specificatie si pe site ) dar nu si mie, refuzand din start. Ulterior am aflat de la alti noi proprietari ca au beneficiat de aceasta reducere de 5 la suta. Cum imi pot recupera banii ? Ce este mai grav ca inca nu exista contor gaze deci nici furnizarea. Acum ne a fost pus in vedere ca nu putem face contract la DistriGaz pana in momentul in care Dezvoltatorul primeste prima factura si pentru care noi va trebui sa platim 250 lei CONTORUL de gaz . Acesta este proprietatea DG si nu se plateste.Este clar ca acuma se folosesc de diferite tertipuri pentru a mai scoate bani din buzunarul nostru. De la info DG cu clientii am aflat ca este vorba despre o taxa de punere in functiune pe care Dezvoltatorul o plateste.Care este masura legala care imi da dreptul sa refuz sa platesc aceasta taxa care este de fapt obligatia lor . Reamintesc ca prin "predarea la cheie " eu deja ar fi trebuit sa beneficiez deja de gaze in apt. Mai mentionez ca usa metalica intrare este deformata,indoita, nu este fixata corespunzator in zid aceasta miscandu-se . Am specificat ca refuz aceasta usa si doresc sa fie schimbata. Mi s-a raspuns ca " nu este treaba lor" ????? Cum se pot rezolva aceste probleme ? Va multumesc anticipat
Răspunde
 08-09-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Trebuie studiat mai in amanunt contractul dvs cu dezvoltatorul, nu numai in ceea ce priveste obligatiile pe care si le-a asumat dar si sanctiunile in cazul neindeplinirii acestor obligatii si care sunt garantiile.

Solutia concreta depinde si de ceea ce va doriti sa faceti in continuare, adica daca renuntati la imobil sau doar doriti remedierea deficientelor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.