|
08-09-2015 |
 | Emilia
|
| Am cumparat singura un apartament cu doua camere pe care sint doar eu pe chitanta dar acum nu stiu daca eu trebuie sa mai fac partaj dupa atita timp care a trecut si fostul sot era strain nu s_a mai prezentat nici la divort dar sa va explic : casatoria a fost in anul 1990 pe 3 aprilie . in 1991 el m_a parasit nu mai statea cu mine . 1992 pe 2 oct am cumparat singura apartamentul pe chitanta singura . in anul 2000 sept am divortat dar divortul definitiv actat a fost in 2001 . Va rog daca se poate as dori sa stiu daca mai trebuie facut partaj dupa atita timp ; nici nu s_a prezentat niciodata la divort si nici nu mai stiu nimic de el de atitia ani. .imi puteti raspunde pe adresa de e_mail crocus72004@yahoo.fr multumesc anticipat .Emilia. | |
|
|
|
08-09-2015 |
| Este vorba in cazul dvs despre un bun comun, insa dobandit cu contributia dvs exclusiva. Aveti un act de prorietate notarial ? Este mentionat si sotul in acest act ? Despre ce chitanta este vorba ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-09-2015 |
| Daca vreti sa deschideti proces mergeti la avocat. Procesul e mult mai complicat decat credeti. Se pare ca se va impati in doua dar avocatul poate gasi solutii daca va avea varianta juridica. Daca deschideti procesul aiurea nu veti obtine imobilul in totalitate. Este mult de analizat in cazul dvs. | |
|
|
|
09-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziua ma numesc Emilia multumesc foarte mult pentru raspuns , intrebarea mea a fost Am cumparat singura un apartament cu doua camere pe care sint doar eu pe chitanta dar acum nu stiu daca eu trebuie sa mai fac partaj dupa atita timp care a trecut si fostul sot era strain nu s_a mai prezentat nici la divort dar sa va explic : casatoria a fost in anul 1990 pe 3 aprilie . in 1991 el m_a parasit nu mai statea cu mine . 1992 pe 2 oct am cumparat singura apartamentul pe chitanta singura . in anul 2000 sept am divortat dar divortul definitiv actat a fost in 2001 . Va rog daca se poate as dori sa stiu daca mai trebuie facut partaj dupa atita timp ; nici nu s_a prezentat niciodata la divort si nici nu mai stiu nimic de el de atitia ani. Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs..Emilia. ___________________________________________________ am cumparat acest apartament cu contract de cumparare pe care sint doar eu singura de la Sc. Apolodor. Sa . , sector 2 Bucuresti cum era pe vremea aceea am plati_o eu singura in totalitate pentru care mi_au dat o chiatanta , , pe contractul de cumparare sint tot eu singura . . astept raspuns pe adresa crocus72004@yahoo.fr. | |
|
|
|
09-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Va rog daca se poate as dori sa stiu daca mai trebuie facut partaj dupa atita timp. am cumparat acest apartament cu contract de cumparare pe care sint doar eu singura de la Sc. Apolodor. Sa . , sector 2 Bucuresti cum era pe vremea aceea am plati_o eu singura in totalitate pentru care mi_au dat o chiatanta , , pe contractul de cumparare sint tot eu singura . . astept raspuns pe adresa crocus72004@yahoo.fr. | |
|
|
|
10-09-2015 |
| Da trebuie deschis dosar d epartaj, iar in urma administrarii probelor se va decide ca ati avut doar dvs contributie la dobandirea imobilului. Altfel el este considerat bun comun, fiind dobandit in timpul casatoriei. Va trebui sa il citati pe fostul sot la adresa actuala, sa achitati o taxa de timbru de 3% si onorariu de avocat pt ca este un dosar complex in care nu va veti descurca singura. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
10-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziua multumesc mult pentru raspuns va doresc mult succes in continuare . | |
|
|
|
10-09-2015 |
| Partaj se poate face oricand. Nu se stie insa daca aveti acest interes si e bine sa va informati consultand un avocat care sa aloce timp cazului. Nu e indicat sa consultati gratis avocat dupa parerea mea si dupa stiinta mea... Faptul ca sunteti trecuta singura pe chitanta nu este suficient. E greu sa intelegeti deoarece nu e asa simplu cum credeti. Ati avea interesul sa faceti partaj si sa impartiti jumi juma? Si acest aspect trebuie analizat cu avocatul dvs. | |
|
|
|
11-09-2015 |
| Normal ca are interesul pt ca asa cum am aratat intr-un raspuns anterior este bun obtinut cu contributie de 100% doar a dnei ceea ce poate fi probat. Intres are si pt ca nu poate dispune de acest bun in niciun fel si -in plus - eventualii mostenitori vor avea probleme la dezbaterea succesiunii. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-09-2015 |
| Emilia a scris pe 09-09-2015: Va rog daca se poate as dori sa stiu daca mai trebuie facut partaj dupa atita timp. am cumparat acest apartament cu contract de cumparare pe care sint doar eu singura de la Sc. Apolodor. Sa . , sector 2 Bucuresti cum era pe vremea aceea am plati_o eu singura in totalitate pentru care mi_au dat o chiatanta , , pe contractul de cumparare sint tot eu singura . . astept raspuns pe adresa crocus72004@yahoo.fr. Daca apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei, chiar daca pe contract sunteti trecuta numai dvs. atunci se considera bun comun si trebuie sa faceti partajul. Dar, in cadrul actiunii de partaj solicitati sa vi se atribuie dvs, apartamentul in totalitate si sa se constate ca acesta este achitat numai de dvs. exclusiv. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-09-2015 |
| Degeaba a achitat numai ea. Cel mai bine ar fi sa faca tranzactie si asa scapa de un proces care nu il va castiga cum vrea daca are doar atat. Numai ca trebuie sa fie sotul de acord. | |
|
|
|
11-09-2015 |
| Buna ziua! Daca apartamentul a fost dobandit in timpul casatoriei, chiar daca pe contract sunteti proprietar numai dvs. atunci se considera bun comun si trebuie sa introduceti actiunea de partaj. In cadrul actiunii de partaj puteti solicita sa vi se atribuie dvs, apartamentul in totalitate si sa se constate ca acesta este achitat numai de dvs. exclusiv, urmand ca dvs sa-i platiti sotului o sulta. In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne putetti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziua multumesc mult pentru raspuns , fostul era strain si nu mai stiu nimic despre el de ani de zile si chiar r daca asi fi facut un partaj eu nu mai stiu de unde sa il iau .,deci nu stiu cu cine as imparti un bun pe care l_am cumparat singura in plus. Atita doar ca eu am chitanta cu care am cumparat pe care am platit eu singura suma totala pentru ca la vremea aceea era foarte putin cum se cumpara de fostul Icral cum era atunci Apolodor Sa . Dar intrebarea mea era daca ar mai fi nevoie de partaj cu toate ca am cumparat singura si cu toate ca atrecut asa de mult timp , si nici n_am de unde sa il mai iau pe acest om. de aceaa nu inteleg cu cine as imparti un bun cumapart doar de mine . Multumesc pentru raspuns. | |
|
|
|
11-09-2015 |
| Este cumparat doar de dvs. , dar este un bun dobandit in timpul casatoriei, adica este un bun comun. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| multumesc mult pentru measj . | |
|
|
|
11-09-2015 |
| Este irelevant ca nu stiti de unde sa il luati. Pe instanta nu o intereseaza asa ceva si nu deveniti proprietar unic din acest motiv. Daca e decedat e si mai complicat. V-am spus ca fara sa consultati avocat inainte de a lua o decizie si e mult de analizat ca sa intelegeti. Sunt tot felul de variante pe fiecare varianta in parte. E ca un labirint si va aflati pe intuneric.Fara sa aveti lumina nu veti putea iesi. V-am trimis si un e-mail confidential. | |
|
|
|
11-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziua multumesc pentru raspuns. | |
|
|
|
11-09-2015 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziua da am vazut multumesc mult pentru sfat am inteles . | |