Forum avocaţi > Civil

Nu ma pricep ce pot face,in cazul mai multor procuri?

09-09-2015
Vizitator
din *93,sint persoana cu handicap,grad2,din2001,sint pers.cu pensie de urmas,grd.2,am fost studenta,la facultatea de electronica,bucuresti.mai am o sota,si niste veri.parintii sint decedati,iar eu locuiesc la sora mea,in pitesti.dealungul timpului,de cind a murit tata,sora mea,cu verii mei,dupa dezbaterea succesiunii,dupa tata,m-au pus sa semnez procuri de tot felul,ptr.ca eu sa renunt la mostenire,drept de semnatura,etc...acum ce fac?traind cu ei am inteles ce oameni sint,groaznici,dar pacaleala a tinut,si acum ,desi bolnava,sint salahor.ce pot face,deci?va multumesc!
Răspunde
 10-09-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mai nimic dupa ce au trecut atati ani.

Doar sa va gasiti o alta locuinta, eventual apeland l aserviciile specializate ale primariei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015
Vizitator
ce mi-ati comunicat ca au trecut anii,ma ingrijoreaza,dar in timpul acestor ani,am facut tratament,si am avut internari la psihiatrie.nu accept ca pe semnatura mea,nu am ce face.ma scuzati,am mai auzit,dar incercarea moarte nu are.va multumesc totusi ptr.amabilitate.jianu,m.
Răspunde
 14-09-2015
Vizitator
procura are termen de valabilitate?daca se depaseste,ce inseamna?
Răspunde
 14-09-2015
Vizitator
Procura e valabila 3 ani daca nu este scris un alt termen in act.
Răspunde
 16-10-2015
Vizitator
in oricare din articolele de pe internet,scrie,negru pe alb,ca pe semnatura ta ,daca doresti,poti reveni.eu sint la indemina surorii,ca persoana cu handicap.banii din pensia de urmas,ca si cotizatia de pers.adulta cu handicap,vin pe numele meu,incasati fiind de familia sorei mele.daca in mina nu am in general nimic,unde pot rezolvaproblema arzatoare mie,al petitiilor,si ai banilor ramasi di vizare ap.parintesc?cum pot de exemplu sa ma adresez instantelor sau unui notar pt.a ma rezolva?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.