Forum avocaţi > Civil

Dosar penal sau fara permis 3 luni?

11-09-2015
Brasov
0727327837
rugbybv@yahoo.com
Facebook
Buna ziua! Acum 2 saptamanii am fost oprit in trafic de politia rutiera brasov, iar dupa in control m-au depistat cu 0,49 alcool in aerul expirat. Tin sa mentionez ca nu am avut nici un fel de act la mine (buletin, permis) Am fost dus la proba de sange, iar dupa recoltare, domnul politist m-a pus sa semnez declaratia pe care am dat-o si m-a atentionat ca in 5 zile trebuie sa predau permisul de conducere la politie. Dupa predarea permisului am primit o dovada in care era mentionat ca am fost depistat in trafic cu alcoolemia mentionata mai sus, si nu mai am drept de conducere. L-am intrebat pe domnul ofiter cand vin rezultatele de la sange, nu mi-a putut da un raspuns, l-am intrebat cat timp dureaza toata treaba asta nu mi-a putut da un raspuns. Cum sa procedez? Ce o sa se intample?
Răspunde
 11-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Conducerea sub influenta alcoolului este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani si cu anularea permisului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015
Brasov
0727327837
rugbybv@yahoo.com
Facebook
Car3men a scris pe 11-09-2015:
Conducerea sub influenta alcoolului este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani si cu anularea permisului.

Poate sa fie pedeapa cu inchisoarea intre 1 si 5 ani tinand cont ca inca nu stiu nimic de rezultatele de la sange?
Răspunde
 11-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Pedeapsa pentru infractiunea respectiva se stabileste de catre instanta de judecata pe baza rechizitoriului trimis de catre parchet.

Deocamdata dosarul dvs. este in faza de cercetare.

Infractiunea este "conducere sub influenta alcoolului" ... nu are importanta gradul de alcoolemie ("rezultatele de la sange") pentru stabilirea existentei acestei infractiuni.

De altfel, mai multe lucruri veti afla (re)citind codul rutier!!!! ... oricum veti avea nevoie pentru a va lua permisul inapoi :D

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015

Aveti sanse sa va fie aplicata o pedeapsa cu suspendare.
De principiu, se va depasi in mod normal limita legala dar depinde si ce ati declarat.
Răspunde
 11-09-2015
Brasov
0727327837
rugbybv@yahoo.com
Facebook
In declaratie am mentionat urmatoarele: Cand organele de politie m-au intrebat ce am baut am zis ca am baut 2 beri la 0.33 si 50 de ml de whisky cu energizant. Cand m-au intrebat de mancare i-am zis ca sunt la regim pe baza de salate (am facut rugby apropae 5 ani, iar cand echipa s-a desfintat din cauze materiale am intrerupt activitatea de sportiv si m-am ingrasat 30 de kg)
Aceasta declaratie ma ajuta?
Răspunde
 24-09-2015
Brasov
0727327837
rugbybv@yahoo.com
Facebook
In declaratie am mentionat urmatoarele: Cand organele de politie m-au intrebat ce am baut am zis ca am baut 2 beri la 0.33 si 50 de ml de whisky cu energizant. Cand m-au intrebat de mancare i-am zis ca sunt la regim pe baza de salate (am facut rugby apropae 5 ani, iar cand echipa s-a desfintat din cauze materiale am intrerupt activitatea de sportiv si m-am ingrasat 30 de kg)
Aceasta declaratie ma ajuta?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.