Forum avocaţi > Civil

POATE BANCA SA CEARA DEZBATEREA SUCCESIUNI fara acordul meu

15-09-2015
Vizitator
Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , creditul este de nevoi personale si nu are nimic garantat este cumva eroare si a banci ca nu si-a facut asigurae in caz de deces si cum au putut sa faca o asigurare in caz de deces din accident parinti mei au murit de cancer.. amindoi au platit 7 ani fara a avea intirziere la credit este facut in 2007 nu au nimic pe numele lor casa este singurul bun pe care il avem dar este pe numele lui bunicu din partea mamei care a decedat in 1994,succesiunea nu sa dezbatut parintii mei au murit unul in 2010 ianuarie tata ,mama a platit in continuare pana in 2014 luna mai ,in iunie pe 03.06.2014 a decedat....acum banca i-mi trimite in atentia defunctului NEGREA STELA si NEGREA MIHAI, POATE BANCA SA CEARA DEZBATEREA SUCCESIUNI fara acordul meu, ce mi se poate intinpla?//MULTUMESC...........
Răspunde
 15-09-2015

Sigur ca banca poate solicita dezbaterea succesiunii.
Ved eti cu asigurarea ce faceti.
Răspunde
 16-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

In cazul dvs banca este considerata un creditor al mostenirii si in aceasta calitate are dreptul de a solicita indestularea/acoperirea creantei sale din bunurile ramase de pe urma defunctilor .

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 16-09-2015

Daca nu vreti sa mosteniti e bine sa mergeti la avocat ca sa va lamuriti daca se poate asa ceva si in ce masura s-ar putea in cazul dvs.
E o gaselnita juridica care va poate ajuta dar este de mare sensibilitate deoarece si bancile se pricep la astfel de situatii,
Daca ati vrea sa faceti o astfel de incercare ar trebui sa va cautati avocat mai bun decat au bancile.
Mai depinde si despre ce suma ati datora bancii ca sa se merite sa va judecati si sa va angajati avocat deoarece va costa destul de mult.
Răspunde
 17-09-2015
Vizitator
Dar parintii mei nu au nimic pe numele lor ,ce poate sa ceara eu am inteles ca eu sa nu fac actele de mostenire totul era si este pe numele bunicilor care si ei sunt decedati.MULTUMESC
Răspunde
 17-09-2015

Daca nu au nimic pe numele lor nu aveti ce sa mosteniti.
Nu trebuie sa faceti nimic.
Nu au ce sa va faca.
Puteti renunta la mostenire daca sunteti in termen.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.