Forum avocaţi > Civil

CE POT FACE ?VECINU A INCHIS DRUMU SPRE LOCUINTA

20-09-2015
Vizitator
AM CONSTRUIT LOCUINTA IN ANUL 1991 AVAND DRUM CALE ACCES LA LOCUINTA.IN ANUL 1997 VECINU A CUMPARAT UN TEREN ALATURI .ACUM VECINU CU PRICINA A INCHIS DRUMU SPUNAND CA DRUMU SE AFLA IN TERENU CARE LA CUMPARAT.EU NU MAI AM ACCES LA DRUMU PRINCIPAL .NU ARE ACCES POMPIERI SMURD NIMIC SA AJUNGA LA LOCUINTA MEA.SPECIFIC CA LOCUINTA AM FACUTO INAINTE SA CUMPERE EL PAMANTUL.VA ROG SAMI RASPUNDETI.
Răspunde
 20-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Va trebui sa-l actionati pe vecin in instanta, deoarece nu are dreptul de a inchide acel drum de acces.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2015
Vizitator
MA GANDEAM CA AM ALTA OPTIUNE PANA LA INSTANTA.ORICUM MULTUMESC FRUMOS.
Răspunde
 20-09-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
da, in viziunea mea, mai intai incercati sa-l notificati prin executor judecatoresc, sa-si mute gardul - sa elibereze drumul. puteti cere daune pt fiecare zi de intarziere in eliberarea caii de acces

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Prima solutie este sa incercati sa rezolvati situatia amiabil adica sa discutati cu vecinul si, in fata notarului , sa incheiati o intelegere prin care sa va recunosca un drept de trecere.

Daca nu reusiti prin vorba buna, va mai ramane sa il actionati in judecata solicitand instantei sa recunoasca in favoarea dvs un drept de trecere.

Daca doriti asistenta in acest demers , inclusiv in redactarea unei intelegeri cu vecinul si/sau redactarea cererii in instanta, ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 21-09-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Eu consider ca mai intai sa-i trimiteti o notificare prin executor judecatoresc, solicitandu-i ca intr-un termen de ...x... zile sa ridice gardul, in caz contrar veti introduce actiune in instanta, urmand ca acesta sa fie obligat sa va plateasca daune in cuantum de ...x.... lei pt fiecare zi de intarziere de la momentul trimiterii notificarii,
In situatia in care doriti mai multe informatii ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2015
Vizitator
Bună seara! Chiar în acest moment am aflat ca o vecina de a mea vrea sa vândă un teren care se afla în spatele terenului meu, aceasta doamna nu are o trecere a iei către pământului ei așadar ea trebuie sa treacă prin curtea mea. A apărut un domn care dorește sa cumpere acest teren și oferă ptr acel pământ 80 de milioane pe un ar de pământ și a îndrăznit sa vina la mine acasă sa mă amenințe ca mă va da în judecata și ca pana la urma o sa treacă prin curtea mea. Ce se poate face în cazul acesta? Țin sa specific ca și eu as vrea sa cumpăr acest teren dar as vrea ca prețul acestui pământ sa fie stabilit de către persoana calificata în acest sens. Din punctul meu de vedere consider ca 80 de milioane pe un ar de pământ este mult având in vedere situarea acestuia. Aștept un răspuns cât mai repede posibil. Multumes
Răspunde
 31-10-2015
Vizitator
Ana a scris pe 31-10-2015:
Bună seara! Chiar în acest moment am aflat ca o vecina de a mea vrea sa vândă un teren care se afla în spatele terenului meu, aceasta doamna nu are o trecere a iei către pământului ei așadar ea trebuie sa treacă prin curtea mea. A apărut un domn care dorește sa cumpere acest teren și oferă ptr acel pământ 80 de milioane pe un ar de pământ și a îndrăznit sa vina la mine acasă sa mă amenințe ca mă va da în judecata și ca pana la urma o sa treacă prin curtea mea. Ce se poate face în cazul acesta? Țin sa specific ca și eu as vrea sa cumpăr acest teren dar as vrea ca prețul acestui pământ sa fie stabilit de către persoana calificata în acest sens. Din punctul meu de vedere consider ca 80 de milioane pe un ar de pământ este mult având in vedere situarea acestuia. Aștept un răspuns cât mai repede posibil. Multumes
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.