Buna ziua. Este vorba despre bunicii materni. Nu s-a facut nici o succesiune.Contractul vechi de inchiriere a fost facut pe numele bunicilor materni si au fost trecuti si mami si unchiul meu ,ceva normal,ei doi fiind copii lor. Bunica a murit prima,dupa care a ramas bunicul ,locuind in continuare cu noi in apartamentul cu chirie.....unchiul meu s-a insurat si de 25 de ani el nu a mai locuit cu noi in apartament ....bunicul meu s-a imbolnavit, i-au amputat un picior iar mama mea a fost nevoita sa-si lase serviciul pentru a avea grija de bunicul meu si de noi,de mine si sora mea pentru ca eram foarte mici...in tot acest timp unchiul meu nu a stiut de nimeni,de casa ,de bunic,de cheltuieli.....a disparut pur si simplu...apoi a venit la inmormantarea bunicului....si a disparut din nou...mami din cauza problemelor si a banilor a neglijat problema cu apartamentul,am stat asa in chirie,nu a mai platit,am acumulat datorii mari si la chirie si la asociatie....acum suntem la zi cu toate datoriile ,am investit bani in apartament...dupa ce au murit ambii bunici, mami a schimbat contractul de inchiriere pe numele ei,ea fiind titularul si membrii familiei: tati ,eu si sora mea,,,,si l-a trecut si pe unchiul meu pentru ca era trecut si pe contractul cel vechi.....noi acum vrem sa cumparam apartamentul dar nu putem pentru ca este trecut si unchiul meu....si de cateva luni,unchiul meu o suna pe mami si o ameninta ca a stat destul in apartament si ca o sa inceapa razboiul......mai are el vreun drept la ceva,dupa atata timp cat nu a platit nimic si nu la interesat de nimic, chiar daca este apartamentul cu chirie? zice ca isi vrea partea lui,2 camere,,,,,,dar ce parte? daca nu plateam noi toate datoriile eram de mult in strada,evacuati...si nu mai putea sa mai ceara el nici o parte.....ma intelegeti? Va multumesc! |
|