Forum avocaţi > Civil

Mostenire vinduta

24-09-2015
Vizitator
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie in 1998 bunicul meu a decedat unciul meu in 1999 a optinut un titlu de propietate de 3 hec de pamint pe numele bunicului a fost la notar si a optinut un certificat de mostenitor in anul 1999 pe numele lui tot in acelasi an a vindut pamintul mama mea a decedat inaintea bunicului in 1994 de curind am aflat de acest pamint pt. ca iel tot tinpul imi spunea ca bunicul meu nu a avut pamint niciodata de curind a fost la un notar cu actele in copii pe care le detin titlu de propietate al bunicului crtificatul de deces certificatul de mostenitor al unchului anexa 24 am fost la un notar cu aceste documente si misa facut o adresa catre notaru care sa dezbatut succeseunea si in adresa zice citez catre judecatoria constanta Va rugam a ne inainta dosarul succesoral nr xxxx 1998 privind pe defunctul xxxx decedat la data de 06.11.1998 in vederea unui certificat suplimentar de mostenitor la certificatului nr.xxxx 1999 Am fost la notar cu acesta adresa dar notare se afla in concediu de odihna pina pe 15 octombrie 2015 Va rog respectos ce as putea sa cu acest certificat suplimentar si cu ar tre bui sa ma adresez sa optin partea mamei mele care ise cuvenea va rog sa ma scuzati da ca nu mam exprimat corect va rog sa ma lamuriti in acesta situoatie si va multumesc cu tot repectul
Răspunde
 26-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca mama a decedat inaintea bunicului, la decesul acestuia doar dvs. si fratele mamei erati mostenitori, nu mama dvs. Acele 3 ha urmau sa se imparta in mod egal intre dvs. si fratele mamei. Il puteti actiona in instanta pe unchi pentru jumatate din suma obtinuta din vanzarea pamantului.
Nu inteleg ce este cu acea adresa catre Judecatoria Constanta. Este catre judecatorie sau catre alt notar?
Oricum, daca primul notar este in concediu pana la data de 15 oct. urmeaza sa asteptati sa revina din concediu si sa mergeti la el.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2015
Vizitator
Da adresa ieste catre notarul care sa dezbatut suceseunea in 1999 pt un certificat suplimentar de mostenitor si va rog din suflet sa ma lamuriti in legatura cu pamintul daca mai a posibilitatea sa optin partea mamei mele care ise cuvenea pt ca iel nu mai are bani are si virsta de 80 de ani va astept sfatul incontinuoare si va multumesc din suflet
Răspunde
 26-09-2015
Vizitator
Va rog sa ma scuzati din cele 3 hec 3mii de metrii intravilan se afla in paraagina pina la ora actuoala nu exista nicio constructie va rog sa ma scuzati daca nu mam exprimat corect va multumesc
Răspunde
 27-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Da, urmeaza sa va prezentati la notarul care a dezbatut mostenirea in 1999. El va elibera un certificat suplimentar in care veti aparea si dvs. mostenitor pentru jumatate din teren. In baza acestui certificat veti putea solicita in instanta anularea contractului de vanzare-cumparare pentru jumatate din suprafata.=partea dvs.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2015
Vizitator
Raspuns excelent va multumesc din suflet
Răspunde
 27-09-2015

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie ,parinti mei stau impreuna din anul 1973 nu sunt casatoriti sunt singur la parinti locuiesc impreuna cu ei si familia mea ,am doua fete mari de 15 si 19 ani
Inainte de a ne muta la tara am locuit la bloc cu parinti mei ,ei au vandut blocul cu proprietate comuna si au luat o casa ,dar dupa un timp au aparut scandalurile din ce in ce mai des la oridinea zilei dupa aproximativ 14 ani tatal meu a intabulat casa pe cont propriu doar fara mostenitor ,Eu fiul lor am lipit langa casa 2 camere pentru ca nu aveam spatiu suficient,dar nu am nici o dovada pentru acest lucru .Tatal meu are o pensie de 600 lei iar mama mea nu detine nici un venit ,eu i-am tinut cu mancare si am platit toate cheltuielile .Parinti mei nu se inteleg si se cearta ,tatal meu sar putea sa aiba o amanta ,si nu o mai vrea pe mama mea,cred ca din acest motiv ne ameninta ca ne da afara din casa pentru ca esta casa lui si noi nu avem nici un drept ,as vrea sa stiu ce drepturi avem in acest caz?.Multumesc!
Răspunde
 28-09-2015
Vizitator
Va multumesc pentru sfat va rog sami mai dati ultimul sfat daca se poate sami spuneti care sint sansele de admitere de a citiga terenul care ise cuvenea mamei mele ? astept raspuns va multumesc din suflet
Răspunde
 04-10-2015
Vizitator
Va multumesc ptr. sfat mai multi avocatii din forum imi trasmit ca sansele sint minime ptr a optine partea mamei mele din teren ptr ca. sa vindut cu contract de vinzare cumparare va rog sami dati un raspuns daca daca se mai poate anula contractul de vinzare cuparare ? astept sfaturi si va multumesc.
Răspunde
 28-10-2015
Vizitator
Buna ziua in legetura cu situatia mea de mai sus am fost la notarul care a dezbatut succeseunea si ieam solicitat un certificat suplimentar de mostenitor cu toate documentele care le detin dar acest notar ma refuzat dar in schimb mi sa dat dosarul sucesoral dar nu misa explicat motivele care nu misa eliberat certificatul suplimentar de mostenitor ? Va rog sa ma indrumati in situatia acesta va multumesc
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Va rog astept un raspuns la sansele de admitere ? va multumesc
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Va rog astept un raspuns la sansele de admitere ? va multumesc
Răspunde
 03-11-2015
Vizitator
Buna ziua va rog sami spuneti care sint sansele in anularea contractui de vinzare cumparare ? va multumesc
Răspunde
 05-11-2015

Daca situatia este asa cum dumneavoastra ati expus-o si nu sunt si alte informatii care va sunt inca necunoscute sau pe care nu le-ati prezentat la acest moment, aveti sanse foarte mari sa obtinerii ceea ce doriti.

pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati
Răspunde
 05-11-2015
Vizitator
Va multumesc PETRICA......
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.