Forum avocaţi > Civil

Dupa ce am platit sulta nu a venit nimeni sa ne puna in posesie

25-09-2015
Vizitator
Buna ziua,fratele meu a decedat acum trei ani si de atunci ne judecam cu sotia lui cu care era in proces de divort .Precizes ca doar intentase procesul ptr ca el a decedat intre timp.Casa a fost facuta de el inainte de casatorie dar parinti mei au facut act de vanzare cumparare amandurora.Ptr ca nu au avut copii ,eu ,alt frate,mama si tata am devenit mostenitori.Dupa 3 ani de procese,hotararea este neclara,am platit sulta 700 mil bani vechi de trei luni dar nu am putut intra in posesia bunurilor(lotizarea fiind facuta)de la CF ne spun ca noi am platit sulta si ei i au revenit toate bunurile din casa dar ca a ramas cu jumatate din casa.Executorul judecatoresc ne spune ca am ramas noi cu toata casa ptr ca am platit sulta.Am fost executati silit inainte sa primim hotararea acasa...dupa ce am platit sulta nu a venit nimeni sa ne puna in posesie,am tot sunat la execu tor dar a zis ca nu e treaba lui dupa ce ca am platit 60 mil ptr executare silita.Va rog frumos sa mi dati in raspuns,daca m am facut inteleasa.Va multumesc!
Răspunde
 25-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Pt a se vi se comunica un raspuns pertinent este nevoie de o analiza a hotararii judecatoresti, precum si a celorlalte acte pe care le aveti, pentru a vedea ce drepturi aveti asupra bunurilor defunctului.

Va sfatuiesc sa va consultati cu un avocat.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 25-09-2015

DA, se impune sa mergeti la avocat pentru a se vedea actele.

Daca aveti hotarare judecatoreasca se poate pune in executare.
Nu va pune nimeni in posesie din oficiu.
Va costa bani aceasta procedura.
Răspunde
 25-09-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns si vreau sa precizez ca tocmai am executat o silit si executorul la care am apelat dupa a studiat tot dosarul,expertizele si hotararea judecatoreasca a spus ca noua ne revine casa si ea ramane cu bunurile si sulta .Pe de alta parte ,cand s a finalizat procesul si am mers la CF au zis ca noi am ramas cu jumatate de casa ca restul nici ni s a judecat...asta dupa trei ani de procese cu martori ca parinti mei si fratele meu ai facut casa.Daca este asa cum de avocatul nostru nu a stiut asta.Si daca puteti sa mi spuneti dc e asa confuz totul,dupa parerea dumneavoastra ,daca parintii meu le a facut acte amandurora dupa casatorie ea a ramas cu jumatate si partea ei nu s a judecat?Va multumesc frumos ptr timpul acordat!
Răspunde
 25-09-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Casa este ocupată? Dacă este formulați o acțiune de evacuare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.