Forum avocaţi > Civil

Angajare cu probleme

25-09-2015
Vizitator
Vreau o chichiță, un amănunt prin care sa ocup un post de profesor pe care-l pot ocupa pe perioadă nedeterminata doar in luna Aprilie in baza legii Învățămîntului, eu fiind acum angajată pe perioada nedeterminata pe postul de secretara in aceeași scoala. Mi s-a spus ca trebuie sa-mi dau demisia, dar riscul este prea mare. Art de lege spune ca trebuie sa predau la catedra anul acesta. Eu eram in C creștere copil de 8 luni. Am renunțat la CCC si am început activitatea ca profesor dar azi mi s-a spus sa-mi dau demisia de pe secretariat. Nu stiu ce sa fac. Vreau postul de profesor dar sunt șanse sa nu-l ocup in primăvara si-mi mai dau si demisia. Nu ma pot detașa nici de pe didactic auxiliar pe didactic. Găsiți-mi va rog o soluție.
Răspunde
 26-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Din cate inteleg sunteti angajata ca secretara, cu cim peperioada nedeterminata si ca profesor pe perioada determinata, pana in luna aprilie.Nu puteti ocupa doua posturi in acelasi timp, de aceea vi se solicita demisia de pe postul de scretara.
Nu ati precizat de ce puteti ocupa postul de profesor doar pana in luna aprilie. Tineti cumva locul unei persoane aflate in ccc? Sau sunt cele 6 luni de cand ati revenit din ccc-ul dvs?
Reveniti cu amanunte.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2015
Vizitator
În luna Aprilie conform art 253 din len 1/2011 primesc decizia de schimbare a cim-ului din perioadă determinata in perioada nedeterminata. Decizie ce intra in vigoare începând cu 1sept 2016. Postul este liber și este ocupat de mine în ședință publică. Doar că mi-e teamă să nu se ivească vreo problemă sau vreo ordonanță si legea sa fie schimbată, iar eu sa nu mai primesc acea decizie si sa pierd si postul d profesor si pe cel de secretar. Eu îl vreau pe cel de profesor pt că asta sunt la bază. În locul meu este acum angajata o persoana pe perioada determinată, angajata acum 8 luni cand eu am plecat în ccc de la secretariat. Eu acum am revenit din ccc, dar pe postul d profesor si acea persoana este in continuare pe postul meu de secretară. Va mulțumesc!
Răspunde
 27-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu are ce sa apara astfel incat sa va pierdeti postul de profesor.Nu se prevad schimbari de o asemenea natura. Probleme sunt la suplinitori, nu la titulari.Oricum, din aprilie si pana in iunie, cand se termina anul scolar, veti ramane pe post.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.