Forum avocaţi > Civil

O actiune de partaj din 2008

19-07-2013
Vizitator
Buna ziua,numele meu este Iordache Sandica si as dori sa stiu daca mai este valabil o partajare a bunurilor din 2008,mai egzact am fost casatorita 2 ani dupa care am divortat.In timpul casatoriei de 2 ani s-a construit o casa si s-a cumparat un autoturizm.
Autoturizmul cu bani jos,iar casa cu o parte din bani care i-am avut, iar o parte cu un credit de la banca,la care creditul a ramas sa il plateasca el pana in 2014.
La care mie fostul meu sot nu a vrut sa i-mi dea nimic,nici din bani de la nunta nici de la masina nici de la casa,el a ramas cu tot,mie nici macar 5 lei nu mi-a dat.
As dori sa stiu daca am vro sansa dupa atatea anii sa recuperaz ceva,in afara faptului ca nu am nici un act de la casa ca eu nu am fost trecuta in actele casei care s-a constru.
Imobilul se afla in comuna Draguseni Jud Suceava.
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.