Forum avocaţi > Civil

Un răspuns va rog

28-09-2015
Vizitator
Bună ziua În anul2000 mătușă mea face contract de întreținere unei familii nu sau înțeles prea bine și au plecat .Timp de 12 ani mătușă mea a locuit singură după care eu am înmormântați .Precizez ca mătușă llasa acelei familli în contract terenul intravilan și casă în care locuia (soțul și cei 2 copii morți).în tot acest timp mătușă mea nu a desfăcut contractul pot eu să mai fac ceva în acest caz.mătușă mai are 2 frați și o soră(mamă mea)și nepoți din partea soțului.
Răspunde
 28-09-2015

Trebuie vazut daca are calitate procesuala activa mostenitorul.
Dreptul de intretinere era viager.
Aceasta este prima problema de care e greu de spus daca va trece...
Răspunde
 30-09-2015
Vizitator
Da dnle avocat era viager.
Răspunde
 30-09-2015

Stiu ca era viager.
De aceea problema mostenitorilor nu prea cred ca se va putea rezolva in instanta.
Trebuie insa facut un studiu de caz pentru a sti sigur.
Daca se deschide procesul aiurea si il pierdeti veti plati si cheltuieli de judecata si onorariu de avocat si veti avea de platit mai mult de 3000 lei cu siguranta.
Incercati sa platiti un avocat serios care sa va informeze corect dupa un studiu de caz.

Din cate imi aduc eu aminte, daca imi aduc bine aminte nu s-ar putea, dar de foarte multi ani nu m-a mai interesat aceasta problema pe care o aveti...si am citit in graba despre acest lucru...ca nu aveam proces pe asa ceva...cu mostenitorii...
Răspunde
 01-10-2015
Vizitator
Am omis să spun ca această familie a revenit și cred ca o să dea afară (eu mam mutat în casă mătușii) au acest drept? pot să fac ceva?
Răspunde
 01-10-2015

Fiind proprietari va pot evacua dupa o actiune in justitie.
Pana la evacuare puteti locui acolo dar ar trebui sa aveti si argumente juridice pentru a nu parasi acel imobil.
Răspunde
 01-10-2015
Vizitator
Adică: mai exact va rog .multumesc
Răspunde
 01-10-2015

Adica proprietarul poate da afara pe cel care nu are drept acolo.

Daca vreti sa mai locuiti o vreme acolo incercati sa mergeti sa consultati avocat ca sa stiti exact ce se poate face si alte detalii de caz.

Daca plecati de acolo nu are sens sa mergeti la avocat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.