Forum avocaţi > Civil

Straini de succesiune. Am semnat doar DREPTUL DE A STAPANI FRATELE NOSTRU IMOBILUL

02-10-2015
Vizitator
In 1994 eu D.V prezentat la notariat calarasi pentru succesiune de pe mama mea decedata in feb 1994 ,sa prezentat urmatorii tata D.L.sot supravietuitor,fratele meu D.S.si 2 surori ale mele, ne-a sunat fratele mic ,citatiile le a pus pe birou la notariat le avea in buzunar ,eu nu am primit nici o citatie nu stiu nici nr. de dosar .Notarul a dezbatut imobilul unde fratele meu mai mic locuia cu parintii ,anume cam suntem de acord ca ,casa unde am copilarit toti fratii sa fie atribuita tatalui si el sa o dea fratelui nostru Dobrescu S.In speta sa discutat numai casa parinteasca ,nu sa facut individualizarea bunurilor din ce este compusa succesiunea plus terenuri, actiuni, vii .Eu cu surorile mele am semnat ...DREPTUL DE A STAPANI FRATELE NOSTRU IMOBILUL.nimic altceva NU NI SA DAT NICI UN DOCUMENT MIE SI SURORILOR MELE CE ANUME AM SEMNAT .Inca din 1991 tata ne a dat 4 parcele fara acte, la fiecare copil 0 parcea de 650mp de asi pune fiecare vie .Eu si surorile mele de la Bucuresti ne am pus vie ,si o culegem in fiecare an .Tata D.L.a decedat in 16 iulie 2000.Eu am cerut la fratele meu documentele ce sau eliberat si in sept 2015 aflu , el a dezbatut succesiunea de pe tata in 23 feb.2006, imi da o copie Xerox ca are CERTIFICAT DE MOSTENITOR PE ACTIUNI, TERENURI PESTE 4ha SI TOATE VIILE a mea si a surorilor mele.In acest certificat apare scris ,,SUNT STRAINI DE SUCCESIUNE PRIN NEACCEPTARE CONF. ART 700 COD CIVIL SURORILE MELE SI EU D.V.CU DECL.AUT NR.756/2006 ,EU NU AM FOST LA NOTARIAT IN 2006 . Intelegerea de la mama cand era in viata era ca da la fiecare copil 1ha de teren si 650 mp de vie.Pe terenul meu de 1ha ,dupa decesul mamei in 1994 INTELEGEREA MEA CU FRATELE MEU SI TATA A FOST CA IMI CRESC UN PORC IN FIECARE AN ca fratele meu e tractorist si munceste el terenul meu .In 2006 ,nu a mai vrut sa creasca ca e greu ,dar ne imparte mie s i surorile mele un porc in 3 parti era anul cand el obtinuse actul de mostenitor pe toate bunurile mobile si immobile . Refuza sa mi dea dreptul meu de 1 ha de teren ,ca nu imi da .CE MAI POT FACE CA VREAU DREPTUL MEU DE 1HA TEREN ,SI VIA MEA LA ROLUL MEU ,ASA CUM AU PROMIS PARINTII MEI.SURORILE MELE NU VOR TEREN.FRATELE MEU LUNA TRECUTA CAND AM CULES VIA SI MIA DAT UN XEROX DE PE CERTIFICAT DE MOSTENITOR (DE FAPT MI LA DAT SOTIA LUI )MIA ZIS SA MA DUC IN INSTANTA CA ARE MARTORI SURORILE.MASA SUCCESORALA 1.Bunuri mobile 365 actiuni compania Petrol detinute de mama mea.2.actiuni 206 detinute de tata Competrol S.A.Bunuri immobile 1/5 din 4.2700ha plus 2.5000 ha si extravilan vii 2600mp.TOATE PE NUMELE MOSTENITOR FRATELE MEU.CE CHELTUIELI CU APROX.MULTUMESC ASTEPT RASPUNS .SANATATE DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE .CU DRAG D.V
Răspunde
 02-10-2015

Din ce ziceti rezulta ca nu ati dobandit nimic din mostenire si se pare ca nu aveti fe sa faceti.
Daca asa rezulta si din acte nu mai aveti ce face ca nu aveti drept la mostenire.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.