Forum avocaţi > Civil

D.L. 118/1990

06-10-2015
Vizitator
Buna ziua va rog sa ma ajutatii cu cIteve sfaturi familia mea a fost deportata in lagarele comuniste in anul 1952-1953 in preuna cu fratele de virsta de 1 an si in tipul dizlocarii a decedat parintii mei au decedat in 1987-1988 Domnul octavian broja presedintele detinutilor politici si a deportatilor din rominia care detine si functia de sub secretar de stat a declarat in ziarul vaii jiului ca totii cei care se afla in situatia acesta sa se prezinte la filialele de care apartin si sa depuna o cerere si acte justificative ieu locuiesc in constanta am dat telefon la acesta filiala care apartine de constanta si misa raspuns ca iei nu stiu de acest lucru va rog din suflet indrumatima si ce ieste de facut detin acte justificative stirea a venit din partea ziarului vaii jiului astept sfaturii si va multumesc ptr. intelegere.
Răspunde
 30-10-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
adresati-va Agentiei pt plati si inspectie sociala a orasului dvs. va spun ei acolo o lista intreaga cu acte doveditoare de care au nevoie

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2015
Vizitator
Da am ajuns la agentia ptr.platii si inspectie sociala dar ma informat prin tro comunicare ca nu beneficiez de acesta lege daca mai aveti alte indrumarii ? va multumesc
Răspunde
 01-11-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu am idee ce acte aveti ca sa demonstrati si nici motivul pentru care v-a fost respinsa solicitarea. adresati-va unui avocat din orasul dvs iar mai intai verificati singur in continutul decretului daca va incadrati sau nu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2015
Vizitator
DA am acte justificative de la C.N.S.A.S cu decizie precum ca familia mea fost stramutata si fratele de virsta de 1 an a decedat in tinpul dizlocarii prin care ma indruma citez prin urmare va sfatuim sa depuneti cit mai curind documentele care v au fost trasmise agentiei pentru platii, si inspectie sociala constanta ,ne exprim disponibilitatea de a comunica ,la cererea acestei istitutii un punct de vedere referitor la documentele pe care le detinem in custodie. am oprit citatul referitor la un avocat am discutat si am aratat documentele justificative de la c.n.s.a.s si comunicarea de la inspectie sociala care zice ca nu ma incadrez in anumite articole ca mostenitor si avoatul pe care ieam explicat situatia mia zis ca ieste tema sa nu ne da aceiasii solutie tribunalul constanta si intrebarea dar intrebarea nu inteleg ptrntru ce am mai fost indrumat de acesta istitutie c.n.s.a.s la agentie ptr. platii si inspectie sociala si am fost respins ? va multumesc din suflet Avocat Cimpean daca se poate sa ma ajutati cu sfaturii va multumesc
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Da ma incadrez in decret dar am fost respins astept sfaturii Va multumesc.
Răspunde
 03-11-2015
Vizitator
Astept sfaturii si indrumari Va multumesc
Răspunde
 03-11-2015

Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și tatăl în noi.2013. În anul 2012 (mai), tatăl meu a luat de la banca bancpost un credit de consum în valoare de 17.100lei fără să gireze cu nimic (și fără giranți) decât cu salariul de pe fluturaș. Acum câteva luni am făcut succesiunea după ambii părinți la notar și am certificatul de moștenitor, fapt care m-a ajutat să mă înscriu la fisc.Toate bunurile care se aflau pe numele părinților mei acum sunt pe numele meu. Aș dori să aflu dacă mă poate executa silit banca(bancpost) deși ei nu și-au asumat nici un risc ne făcându-i tatălui meu asigurare de viață iar în contractul de împrumut pe numele tatălui meu este o clauză zic eu abuzivă în care se zice că titularul contractului de împrumut girează cu toate bunurile mobile și imobile. Banca nu are cunoștință de bunurile mobile sau imobile avute de tatăl meu la momentul respectiv (2012), fiind pe numele lui, acum în prezent fiind pe numele meu. Menționez că în prezent sunt la zi cu rata de la bancă a tatălui meu. Nu văd motivul pentru care aș continua să plătesc la bancă dacă titularul împrumutului nu mai are nimic pe numele lui. Mă poate executa banca sau nu??? (p.s. se poate lega banca de faptul că moștenitorul moștenește și activul și pasivul???). Aștept un răspuns profesionist. Mulțumesc anticipat.
Răspunde
 05-11-2015
Vizitator
Daca stie cinrva de acst decret ? 118/1990 ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.