Forum avocaţi > Civil

Un răspuns va rog

10-10-2015
Vizitator
Am încheiat un contract de întreținere cu o vecină în urma cu 13 ani nu neam înțeles și a trebuit să plecăm.în tot acest timp noi am crezut ca vecina desfacut contractul dar a murit și nu a facut-o.înmormântarea a făcuți o nepoata de soră defunctă fiind văduvă și fără copii.acum această nepoata mă da în judecată susținând ca nu am întreținut mătușă ei ci ea a făcuți ceea ce nu este adevărat.ce pot să fac în cazul acesta nu vreau să ajung în judecată nam nici o petrentie.
Răspunde
 10-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca nu aveti nicio pretentie, nu va prezentati la proces, trimiteti un raspuns scris cand veti primi citatia, in care aratati ce s-a intamplat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2015
Vizitator
Dupa instiintarea ca am fost dată în judecată la cât timp pot primii citație se poate cumva să fiu obligată să pl. cheltuieli de judecată
Răspunde
 10-10-2015

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
conform art 454 Cod prc civila,paratul care a recunoscut pretentiile reclamantului, la primul termen de judecata, nu va fi obligat la plata cheltuielilor de judecata

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-10-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Puteti sa trimiteti o Intampinare in care sa relatati exact situatia de fapt, inclusiv cu privire la faptul ca partile nu s-au inteles si astfel ati plecat. Totodata, in situatia in care nu mai aveti nicio pretentie puteti prin aceeasi Intampinare sa fiti de acord cu pretentiile reclamantei si cu dorinta ei de a obtine rezilierea intretinerii.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 14-10-2015
Vizitator
Această persoană care mă da în judecată cere nulitatea contr de întreținere cât și dreptul de a o face pe ea proprietara tuturor bunurilor scrise în respectivul contract .Am înțeles ca nevand petrentie poate să optina nulitatea actului dar întreb poate optine si mostenirea prin faptul ca are înscrisuri la dosar ca a avut grijă de persoană respectiva și care îi este nepoata dupa sora ?intreb pentru ca nu este adevarat matusa acestei persoane ce ma da in judecata sa intretinut singura .Va mulțumesc din suflet.
Răspunde
 14-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
In acest caz nu puteti sustine ca nu aveti nicio pretentie. De fapt era vorba despre un contract de intretinere si apoi va ramanea imobilul. Nu ati prestat intretinerea, dar vreti imobilul. Aceasta chiar nu este posibil. Chiar daca dvs, sustineti ca vecina s-a intretinut singura, dar ruda ei are acte, si s-a ocupat si de inmormantare, atunci sigur ca ea solicita rezilierea contractului si va deveni si proprietara imobilului.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2015
Vizitator
D-na av Ciorobea nu am nici o petrentie nu vreau nimic ,dar această nepoata nu merită să între în posesia bunurilor pt ca nu a făcut nimic pt batrana, are la mâna ieșirile bătrânei din spital lea găsit în casă după ce ea a murit și înmormântarea a facuto tot pe banii bătrânei iar acum ea spune ca a avut grijă de ea de când am plecat eu .Nu este adevărat .nu este corect față de ceilalți mostenitori .mulțumesc mult și dacă mă mai puteți ajuta cu ceva aștept.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.