Forum avocaţi > Civil

Certificat

11-10-2015
Vizitator
Buna ziua va rog sama ajutatii locuiesc in franta si de ceva vreme si as vrea sa ma casatoresc legitim si autoritatile din franta imi cer din rominia un document precum ca nam fost casatorita in rominia va rog sama indrumati ce am de facut sa optin acest document va multumesc .
Răspunde
 11-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Discutati cu cineva de incredere din localitatea dvs. de domiciliu, din Romania, (daca nu aveti, angajati un avocat) careia sa ii faceti o procura pentru a va obtine de la Oficiul de Stare civila o asemenea dovada.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2015
Vizitator
Va multumesc si o utima intrebara cum se numeste acel document pe care trebuie solicitat la starea civila precum ca nu am fost maritata va multumesc
Răspunde
 12-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Se numeste adeverinta de celibat si pentru eliberarea ei este nevoia de:
Act de identitate - original si copie
Certificatul de nastere al titularului actului -original si copie
Timbru fiscal in valoare de 2 lei
Cerere tip adeverinta celibat
Cererea are urmatorul continut:
Domnule Director.
Subsemnatul/a ...domiciliat in ...va rog sa-mi eliberati, in baza procurii speciale, o adeverinta de celibat pentru numita....nascuta la data....in localitatea...judetul...fiindu-i necesara la incheierea unei casatorii in strainatate.
Data, Semnatura,
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-10-2015
Vizitator
Va multumesc frumos dar in legatura cu aceasta situatie cutuma ieste acelasi lucru cu adeverinta celibat ? ptr.ca am auzit pe unii in situatia mea precum ca nam fost maritata in rominia am nevoie de certificat de cutuma care iesta diferenta ?/ va mulyumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.