Forum avocaţi > Civil

Teren vindut care nu la intabulat

14-10-2015
Vizitator
Buna ziua va rog sami dati un raspuns matusa mea detine un certificat de mostenitor 2 hec extravilan din 1994 depe urma bunici mele care a decedat in 1992 mama mea a decedat in 1990 matusa mea nu ma trecut la mostenire in 2005 a vindut terenul cu contract de V.C am fost la C.F DAR TERENUL NU IESTE IN SCRIS LA cartea funciara si intrebarea mea mai am vreo sansa sa recuperez din teren care ise cuvenea mamei mele ? astept raspuns va multumesc.
Răspunde
 14-10-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa dezbateti succesiunea, sa solicitati anularea certificatului de mostenitor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2015
Vizitator
Va multumesc ptr.sfat da dar terenul a fost vindut care sint sansele de atmitere ? omul nu mai are propietatii ? mutumesc
Răspunde
 15-10-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In acest caz, veti solicita aducerea la masa partajabila a contravalorii bunului respectiv.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2015
Vizitator
Va multumesc frumos pt. sfat va rog mai explicit nu cunosc termenele va multumesc.
Răspunde
 15-10-2015
Vizitator
Buna ziua am si eu nevoe de un ajutor cu niste lamuriri am ridicat o casa si am adus ca constructor pe fratele meu care mia zis ca are empresa simi va termina casa am avut ancredere an el ca este fratele meu eu locuesc an spania si atunci eu mam anteles cu el la lucrare iam dat bani de materiale ca mia cerut ca trebue sa cunpere cei trebue si atunci eu avand ancredere an el tot am trimis bani tot ami cerea si eu trimiteam pana antro zi mam uitat an cont cati bani am trimis si este an valoare de 10 000 euro atunci mam hotarat si am plecat an tara fara sa stie si cand am ajuns la casa nu era facut mai nimic si eam cerut explicatii unde sunt materialile pe care miai cerut banii si atunci neam certat am zis sami dea banii inapoi el zicea ca ce bani eu iam zis banii care iam trimis si cand iam aratat sa luat la cearta cu mine sia luat sculele si a plecat toata lucrarea care a facuto este facuta an batae de joc gresia si faianta este pusa una mai sus una mai jos una in afara alta anauntru nu sunt drepte peretii neterminati este dezastru cum mia lasat si am anteles ca el nu a avut cont an banca si era pe numele la cumnatasa an euro ca eu trimiteam euro am dovada cum am trimis banii si data zilei cand am trimis ce pot face sami restitue banii inapoi.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.