Forum avocaţi > Civil

Refuz ridicare lucruri personale de pe proprietate privata.

29-10-2015
Cluj Napoca

george22ion@yahoo.com
Buna, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa oblig pe cineva ca sa-si ridice lucrurile personale din casa mea. Am inteles ca daca eu i le scot afara ma poate chema in judecata pentru distrugere. Multumesc anticipat.
Răspunde
 30-10-2015

Faceti o notificare prin avocat.
Persoana nu poate fi obligata judecatoreste.
Avocatul poate sa precizeze in notificare anumite aspecte importante in fapt si in drept.
Daca vedea ca ati apelat la avocat va lua lucrurile in serios.
Răspunde
 30-10-2015
Vizitator
Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu ia in serios nici o asemenea notificare. Am facut deja mai multe notificari neoficiale si 2 oficiale. Una chiar cum ati indicati dumneavoastra, prin avocat. Neridicarea lucuruilor o foloseste ca si un fel de sabotaj la adresa mea. O face intentionat si imi tine o camera, din casa mea - mentionez inca odata, ocupata! Chiar nu exista nici o iesire din acesta situatie?
Răspunde
 02-11-2015

Daca a fost facuta de avocat notificarea ce a scris in ea?
Conteaza si ce a scris...
Răspunde
 02-11-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cum au ajuns acele lucruri in imobilul dvs ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2015
Vizitator
I-a reamimtit adresarile facute inainte si l-a rugat ca pana la o data, care deja a trecut de cateva luni, sa vina si sa-si ridice lucrurile pentru ca daca nu, vor fi depuse in regim de chirie in alt loc. NU a raspuns la acesta invitatie ci mi-a transmis indirect ca nu vine sa le ridice si daca i le scot eu afar ma actioneaza in judecata pentru distrugere. Eu, bine-inteles nu le-am scos pentru ca nu stiu sigur daca intr-adevar ma poate actiona in judecata pentru distrugere. E vorba de carti, haine alte lucruri personale.
Răspunde
 02-11-2015
Vizitator
Lucrurile sunt in casa mea de cand locuiam impreuna, e vorba de fratele meu. Din pacate nu ne mai intelegem si avem puncte de vedere total diferite.
Răspunde
 05-11-2015

actiune la instanta de judecata privind obligatia de a face
Răspunde
 05-11-2015
Vizitator
Da, tocmai doream sa evit asemenea demersuri. Nu mi se pare normal ca cineva sa te poata hartui in aces mod si asa simplu, doar daca are ceva lucruri personale pe proprietatea ta.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.