Forum avocaţi > Civil

SUCCESIUNE

01-11-2015

Am deschis o actiune judecatoreasca unde cer ca instanta sa-i atribuie fratelui meu bunurile mostenite de la parinti,cu obligativitatea sa-mi plateasca sulta.toate acestea sau intamplat dupa ce el la inceput a fost de acord sa facem dezbaterea mostenirii cu aprobarea de a si vinde casa cu teren dar dupa acee s-a sucit si nu mai vrea sa vanda,amenintanduma in mai multe feluri ca nu am sa vad mai nimic si ca el de fapt va sta acolo cand va iesi la pensie intr-o camera si eu nu am sa va nici un ban. cu alte cuvinte el se vrea mortis sa stea acolo, smecheria lui a constat in faptul ca daca o vindeam luam un pret sa zicem de 30000 euro la care am avut si clienti,mie mi-ar fi convenit,iar el mi-a refuzat , iar daca am sa fac o evaluare o sa fie o evaluare poate la jumatate de pret.Asa cred ca eu si va rog si pe d-vstra sa-mi ziceti ca el va iesi in avantas cu sulta mica de platit mie si va si sta acolo.Ce variante ar mai fi sa fiu si eu multumit ori sa fie o chestie echitabila data de instanta.va multumesc cu toata consideratia.
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Smecheria ieste sa nu se vinda casa parinteasca
Răspunde
 01-11-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cereti in instanta administrarea probei cu expertiza evaluatorie care sa stabileasca pretul de piata al casei. necesar v-ar fi un avocat care la momentul potrivit, daca se impune, sa depuna obiectiuni la raportul de expertiza - daca la evaloarea imobilului nu s-au luat in considerare anumite aspecte sau daca a fost evaluat sub pretul pietei

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2015
Vizitator
De unde ştii ca nu se vinde?
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
atunci ce se vinde Ionică?
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Asa este casa parinteasca nu se vinde dar se imparte intre mostenitori indreptatiti
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Poate ca nu m-am facut eu foarte bine inteles (tastam de pe telefon).Nu asta era problema mea.
Răspunde
 01-11-2015
Vizitator
Avocat_Cimpean a scris pe 01-11-2015:
cereti in instanta administrarea probei cu expertiza evaluatorie care sa stabileasca pretul de piata al casei. necesar v-ar fi un avocat care la momentul potrivit, daca se impune, sa depuna obiectiuni la raportul de expertiza - daca la evaloarea imobilului nu s-au luat in considerare anumite aspecte sau daca a fost evaluat sub pretul pietei

Multumesc pt. raspuns,asa o sa procedez.
Răspunde
 05-11-2015

faceti actiune de partaj la instanta de judecata. E necesar sa va angajati un avocat care sa urmareasca procedura de la inceput până la sfârșit. Aveti dreptul sa contestati expertiza evaluatorie imobiliara in cazul in care considerati ca valoarea este prea mica. Totusi, avand in vedere taxa de timbru destul de mare poate rezolvati pe cale amiabila, ca urmare a unei notificari prin avocat.

pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.