Cunosc destul de bine domeniul, sunt parior si eu si am folosit inclusiv acel site b365 si bwin. Ordonanta prevedea atat sanctionarea site-ului de pariuri, cat si sanctionarea pariorilor. Deci motivul invocat de tine nu poate constitui un argument pentru contestarea amenzii. De ce ai fost sanctionat doar tu, nu si site-ul de pariuri e o intrebare corecta (desi stiu ca b365 si bwin si multe altele sunt acum sanctionate), insa aspectul asta ar fi de invocat eventual intr-o plangere la C.N.C.D. (Consiliul de discriminare), nu in instanta. Este ca si cum ai bea bere pe o banca in parc, te amendeaza politia (sa zicem) si apoi te plangi instantei ca nu l-au amendat si pe ala de pe banca alaturata care bea si el bere dar a fugit. Poate il vor amenda si pe el dupa ce il identifica, rabdare, poate in cazul lui situatia este mai complexa :) Asta nu este un motiv pentru instanta atat timp cat agentul a aplicat legea corect in CAZUL TAU. In concluzie, amenda a fost aplicata corect atat timp era prevazuta de lege. Amenda ar fi fost aplicata ilegal daca ordonanta prevedea doar sanctionarea site-urilor de pariuri, nu si a pariorilor. In rest, probabil iti vor tot da dreptate jurnalistii habarnisti si avocatii care isi mai cauta cu disperare un client, indiferent de sanse, pentru ca din pacate exista si ei. |
|