Forum avocaţi > Civil

Carte de indentitate provizorie

16-11-2015
Vizitator
Buna ziua va rog un raspuns in 1995 am optinut un certificat de mostenitor pe numditre meu find fratii mei au renutat in favoarea mea casa a fost vinduta in anul 1995 si intrebarea mea cu acest certificat pe care il detin daca am aceieasi adresa din certificatul de mostenitor pe cartea provizorie as putea sami fac buletin adica cartela ?va multumesc ptr.intelegere astept raspuns
Răspunde
 17-11-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca ati vandut acel imobil, nu mai puteti obtine carte de identitate pe acea adresa, deoarece nu mai sunteti proprietar.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-11-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
La cartea de idenitate trebuie sa faceti dovada cu ce titlu detineti spatiul in care vreti sa va faceti CI(contract vanzare-cumparare,inchiriere).

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 17-11-2015
Vizitator
Da am certificat de mostenitor crare rezulta casa si teren astept raspuns va multumesc
Răspunde
 17-11-2015
Vizitator
Petre Costica a scris pe 17-11-2015:
Da am certificat de mostenitor crare rezulta casa si teren astept raspuns va multumesc
certificatul de mostenitor este pe numele meu va multumesc
Răspunde
 17-11-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Puteti sa va faceti CI pe baza certificatului de mostenitor.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 17-11-2015
Vizitator
Va multumesc frumos DL Avocat dan
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.