| Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema :am vandut cateva lenjerii de pat prin facebook, un grup de licitatii. Au fost pers multumite, dar , si cateva nemultumite, uneia dintre ele i-am returnat banii de pe data de 04.11 fara a-mi primi in schimb produsul, acum sunt in discutii cu o d-na care m-a amenintat ca daca nu-i returnez suma de 64 lei pt cele doua lenjerii, imi va cauta adresa, imi va face plangere la politie si parchet pt inselaciune, ca nu-i plac lenj, ca nu sunt de calitate ( desi coletul nic nu l-a desfacut), ca imi va face plangere la parchet,etc. De o saptamana ma preseaza sa-i trimit banii ca mi-a returnat coletul, insa nu este adevarat, pt ca la posta am intrebat zilnic de el si nu este, iar dansa nu-mi trimite nici un nr de expediere sau o foto a chitantei de returnare. Intrebarea mea este : legal, eu sunt obligata sa primesc produsele inapoi si sa returnez banii, tinand cont de faptul ca au stiut de la bun inceput ce cumpara ? Eu am descris produsul conf descrierii de pe ambalaj. Daca imi face plangere penala asa cum m-a amenintat, imi poate cere daune ? Va multumesc |
|