Forum avocaţi > Civil

Primaria nu avea obligatia sa dea acordul si actul autentic de dezlipire,terenul fiind al statului?

21-11-2015
Vizitator
In baza hotararii judecatoresti Primaria imi face cunoscut Ordinul Prefectului prin care mi s-a atribuit in proprietate un teren inscris in CF cu nr.topo...in baza careia sa solicit inscrierea in evidentele fiscale si INTABULAREA in CF Nr.topo si propunerea de dezmembrare a fost facuta de expertul cadastral numit de judecatorie.INTREBARE:Primaria nu avea obligatia sa dea "acordul si actul autentic de dezlipire,terenul fiind al statului"?.Expertul Cadastral mi-a intocmit contra cost o "Documentatie Cadastrala de prima inscriere"care a fost respinsa prin INCHEIERE de OCP din lipsa acordului de dezlipire a primariei,din terenul proprietate de stat.Cu Multumiri V.Datcu
Răspunde
 21-11-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Clar, trebuia acordul de dezlipire a Primariei!!!
Reluati procedura, dupa obtinerea acordului primariei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-11-2015
Vizitator
Multumesc pt.raspuns..si cine are obligatia sa ceara PrimarieI acordul dezlipirii,Avocatul care m-a repezentat in proces impotriva Primariei sau Topograful numit de Judecatorie care a depus la dosarul Instantei propunerea dezmembrarii si care mi-a incasat inca 600 lei documentatie cadastru plus 24o lei pt.seviciul cod 211 la OCP,?

/
Răspunde
 21-11-2015

Bucuresti
Facebook
Cine are interesul!
Deci dvs. aveti interesul, dvs. veti solicita acest lucru. Avocatul pe care l-ati avut in proces, impotriva Primariei, a fost investit cu reprezentarea in acel proces... banuiesc...
Pentru a obtine acordul de dezlipire de la Primarie este o alta procedura ce trebuie urmata... nu cunosc amanunte, dar in functie de obiectul cauzei se putea face fie in cadrul procesului fie pe cale separata.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2015
Vizitator
Am pierdut in prima instanta dar am castigat in recurs..Pot recupera si cheltuielile de judecata cerute in prima instanta pierduta? Cu multumiri V.Datcu
Răspunde
 28-11-2015

Bucuresti
Facebook
Trebuia sa le cereti in recurs, ca sa le puteti recupera.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2015
Vizitator
Se mai poate face ceva ca sa recuperez cheltuielile de judecata din prima instanta (actiune pierduta),daca am omis sa cerem in recursul castigat? Multumesc foarte multa pt.amabilitatea de a-mi raspunde atat de promt la intrebarile mele
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.