Forum avocaţi > Civil

Contestatie la PVCC rovinieta,respinsa, cu drept de apel

24-11-2015
Vizitator
Pe data de 19.05.2015 am primit PVCC nr.R0057032 prin care am fost amendata cu 250 lei pentru ca am circulat pe data de 20.11.2014 fara rovinieta.Am facut contestatie (nu am achitat amenda in 48 ore)pe motiv ca PVCC emis de CESTRIN mi-a fost trimis in copie in format electronic,cu semnatura in copie.Mi s-a respins contestatia cu drept de apel in 30 de zile.Ce sa fac mai departe?Va multumesc mult si va doresc o zi buna!
Răspunde
 24-11-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Formulati obligatoriu apel in termen si motivati potrivit Deciziei ICCJ nr. 6/16.02.2015 conform careia procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor aplicate soferilor surprinsi fara rovinieta, transmise acestora pe suport de hartie, sunt lovite de nulitate absoluta in absenta semnaturii olografe a agentului constatator.

RIL ul pronuntat de ICCJ este obligatoriu pt instante.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-11-2015
Vizitator
Va multumesc mult! In cuprinsul sentintei se specifica ca PVCC contine semnatura olografa,tocmai de aceea respinge contestatia. Oare CESTRIN-ul sa fi depus la dosar originalul?.
Răspunde
 09-10-2016
Vizitator
Am un pvcc pentru depasire viteza maxima pe un sector de drum cu limita de 70 km /h,conform listei cu localitatile cu majorarea limtei de viteza de la 50 km/h la 70 km/h,iar pvcc-ul a fost intocmit pentru depasire de la 50 km/h.Contestatia a fost respinsa . Mai sunt sanse in cazul in care fac apel? Va multumesc!
Răspunde
 11-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Sanse sunt in masura in care pentru sectorul de drum pe care ati fost surprinsa limita legala de viteza este de 70km/h. Ar trebui sa solicitati sa se emita adresa la administratorul drumului pentru a preciza care este limita legala de viteza pe acel tronson.
De asemenea, daca in zona este amplasat un indicator privind limitarea vitezei la 70km/h aplicabil pe sectorul respectiv de drum puteti depune si plansa foto.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Semnatura olografa se refera la semnatura scrisa de mana a agentului constatator, prin opozitie cu semnatura electronica. Astfel, procesul verbal, chiar si in copie, este valabil daca are aplicata o semnatura scrisa de mana agentului constatator si nu doar o mentiune tiparita cu numele agentului constatator si o insiruire de numere si serii.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.