Forum avocaţi > Civil

Este corect???

07-12-2015
Vizitator
buna seara...stie cineva sa-mi spuna daca este corecta aceasta decizie???...in urma cu un an am divortat dupa 24 de ani de casnicie bazata numai pe scandaluri,batai,alungarea di casa socrilor unde locuiam cu doi copii la acea vreme minori...in 2002 am obtinut o locuinta sociala tip ANL si dat fiind ca inplinisem 35 de ani aceasta a fost repartizata pe numele sotului iar eu si cei doi copii figuram ca membri ai familiei...anul acesta am cerut prin tribunal atribuirea beneficiului contractului de inchiriere catre subsemnata dat fiind ca santem divortati,el este un alcoolist si mai mult de atat foarte violent si ca cea care sa ocupat mereu de toate cheltuielile casei (chirie,consumuri )si intretinerea atat a copiilor cat si a lui am fost eu ,el cheltuindu-si toate veniturile in interes personal...acum ceea ce vreau eu sa aflu este daca este corect ca comisia de judecata sa decida atribuirea contractului de inchiriere exclusiv catre el si sa-mi respinga cererea facuta de mine...tin sa precizez ca el are un venit foarte mic iar acesta nu poate acoperi nici macar chiria acestui apartament care este de 4850 lei vechi....ce ar trebui sa fac???...as avea vreo sansa daca fac recurs???....multumesc...
Răspunde
 07-12-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca sunteti in termen, faceti recurs.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-12-2015
Vizitator
astazi a fost deliberarea....astept sa mi se confirme in scris si o sa merg inainte....poate cinneva va tine cont de realitate.....multumesc...
Răspunde
 08-12-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In functie de motivarea instantei pe care o veti primi prin posta veti analiza oportunitatea unei cai de atac.

Copii locuiesc cu dvs ? Sunt minori ? Locuiti in aceasta ccasa ? Dvs platiti chiria si utilitatile ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2015
Vizitator
buna ziua...copii sant majori,unul dintre ei student...locuiesc in aceasta casa,eu am platit mereu toate cheltuielile privind chiria si utilitatile cu exceptia a doua luni pe care le-a platit el(doar ciria),si aceasta i ultimul an pentru ca am divortat ,eu m-am ocuupat mereu de itretinerea fie a copiilor cat si a lui...eu am facut tot ceea ce priveste casa si familie...nu s-a tinut nici macar cont de imposibilitate pe care o are acest individ de a plati chiria si nici de agresivitatea pe care a avut-o mereu fata de noi toti ca familie dat fiind ca la dosar sant anexate atat certificate medico legale ale subsemnatei cat si nenumarate sanctiuni pe care acesta le-a primit in urma sesizarilor mele la politia locala....sa cred ca legea incurajeaza criminalii???...ca femeia maltratata trebuie sa suporte???...ca nici macar legea nu o protejeaza??...ca in final trebuie sa accepte sa fie mereu victima agesivitatii celui care sustine ca femeia trebuie batuta si gata....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.