Forum avocaţi > Civil

Poprire salariu

08-12-2015
Vizitator
Buna seara.In urna cu ceva timp am contractat un credit .Nu am mai reusit sa platesc ratele ,ajungand astfel sa mi se puna poprire pe salariu.Acum doua zile mi-am pierdut sau mi s-a furat portofelul nu stiu,cert este ca atat cardul bancar cat si cartea de identitate s-au dus cu portofelul.Intrebarea mea este:daca pana reusesc sa-mi fac alte acte salariul mi se va da numerar(poprirea facandu-se la banca de unde imi incasez salariul) exista posibilitatea ca dupa aceea sa-mi gasesc contul blocat?multumesc
Răspunde
 09-12-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Anuntati si banca despre pierderea/furtul portofelului cu acte. Oricum trebuie sa ii anuntati pentru blocarea cardului.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2015
Vizitator
Multumesc.Ideea era ca;avand in vedere ca poprirea se face pe 30 la suta din sumele virate in cont in momentul in care rezolv cu actele sa am salariul integral blocat.
Răspunde
 09-12-2015
Vizitator
Buna ziua!sotul meu a avut un card de credit la ing situatie se prezinta in felul urmator :
Data ultimei actualizări: 30-01-2012
Tipul contului: Credit pe cec / linie de credit
Stare: Sold neplatit raportat ca pierdere de catre creditor
Data acordării: 30-05-2008
Durata contului: LOC
Valuta: RON
Suma acordată: 3.200
Suma datorată: 0
Suma restantă: 2.749
Data ultimei plăţi: 30-01-2012
Data primei restanţe: 10-10-2009
Categorie de întârziere crt: L
ACUM CONTUL LUI A A AJUNS LA EOS KSI NU AM PRIMIT NICI O SCRISOARE DE INFORMARE CA CONTUL A AJUNS LA EI
ANUL ACESTA IN 2015 PRIMIM TEL SI AMENTINTARI CA DOSARUL A FOST LA TRIBUNAL ncuviinteaza executarea silita.Fara cale de atac.Pronuntata in sedinta publica, azi, 02.10.2014.
Document: Încheiere - de executare silită 02.10.2014
ODATA CE DATORIA ESTE MAI VECHE DE 3 ANI NU SE PRESCRIE?
SI ESTE NORMAL SA AJUNG CU DOSARUL IN INSTANTA FARA SA MA ANUNTE NIMIC
SI ACUM SA MA HARTUIASCA CU TEL CA NU FAC PLATA
CUM SA PROCEDEZ
Răspunde
 13-12-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
In principiu, ar fi trebuit sa se fi prescris la data de 30.01.2015 daca nu s-au facut acte de intrerupere sau suspendare a prescriptiei, va urma poprirea pe conturi.Trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.Ma puteti contacta ptr.detalii la , conformdatelor de contact de mai jos.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 13-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Sunt multe aemenea cazuri.
SIngura cale pe care o aveti este sa formulati contestatie la executare in 15 zile de la momentul in care atri luat cunostinta ca a inceput executarea.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.