Forum avocaţi > Civil

Testament

09-12-2015
Vizitator
buna ziua,bunicul meu mi-a facut acum 6 ani testament k dupa incetarea bunicului meu din viata mie sa imi ramana casa si pamantul,acum au murit ambii bunici si mama mea eu am suportat toate cheltuielile cu ingrijirea lor cat au fost in viata iar acum cu immormantarile,si cand m-am prezentat la un notar cu testamentul mi sa spus k e un paragraf acolo din care reiese ca pt a putea beneficia de bunurile bunicului am nevoie de semnaturile de renunt din partea tuturor mostenitorilor,iar cand le-am spus lor 3 nepoti au fost de acord iar sora mea vitrega care nu ia vazut de 2 ori toata viata vrea dreptul ei,si fiica bunicului care pana ieri spunea k nu o intereseaza azi isi vrea dreptul.ce trebuie sa fac si ce sanse am sa castig adica cum se imparte totul?va multumesc
Răspunde
 12-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trebuie vazut testamentul.
Teoretic, prin testamentul facut, bunicul nu putea sa incalce rezerva succesorala care s-ar fi cuvenit copiilor acestuia.

Avand in vedere, ca nu va intelegeti cu privire la dezbaterea succesiunii la notariat, va trebui sa va adresati instantei cu o cerere in acest sens.
Sansele de castig si modalitatea concreta in care se va imparti totul le puteti afla numai dupa ce veti consulta un avocat, in mod direct, avand la baza toate actele pe care le detineti, in mod special testamentul facut de bunic.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-12-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Mostenitorii rezervatari nu pot fi inlaturati de la mostenire prin testament, daca nu va intelegeti singura solutie este instnata de judecata, dar,mai intai, trebuie sa mergeti la notariat, sa va dea notarul o incheiere notariala ca nu v-ati inteles si apoi la instanta,este o procedura prealabila obligatorie.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.