Forum avocaţi > Civil

Nu imi pot permite un avocat. Cum pot obtine un avocat din oficiu?

1  2  Final
 11-12-2015
Vizitator
Fosta sotie vrea sa plece din tara cu copilul minor dar in niste conditii si la niste persoane foarte ciudate cu cazier si ani grei de puscarie. Nu am vrut sa ii dau procura m-a dat in judecata si a castigat pentru ca nu am avut avocat. Am dreptul la apel dar nu imi permit pentru ca lucrez doar part time. Cum imi pot lua un avocat din oficiu?
Multumiri!
Răspunde
 12-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In civil nu este obligatoriu asigurarea unui avocat din oficiu.

Dar, daca nu aveti mijloace financiare suficiente, puteti beneficia de ajutor public judiciar.
Pentru aceasta va trebui sa depuneti o cerere la Baroul de avocati din judetul dvs. pentru a vi se desemna un avocat din oficiu. Cererea va trebui sa fie insotita de documente doveditoare privind situatia financiara/materiala precara a dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pentru ca aveti deja un dosar pe rol, trebuie sa cereti in instanta sa vi se asigure un avocat gratuit. Trebuie sa mergeti la urmatorul termen in fata instantei cu dovada de la sectia financiara cum ca nu aveti venituri si sa solicitati sa vi se acorde un avocat. Instanta va stabili in camera de consiliu daca va aproba avocat sau nu. In situatia in care va aproba, instanta va face adresa catre Barou pt a va acorda un avocat.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2016

Puteti printr-o cerere de ajutor public judiciar adresata Baroului de avocati din judetul dumneavoastra sa solicitati sa vi se desemneza un avocat.
Răspunde
 05-09-2018
Vizitator
Vreau să divorțez de soțul cu care sunt trecută în accte. Motivul :suntrm dedpărțiți în fapt din anul 2005.Fără custodie,copii sunt majori ,lãngă mine din acelaș an .După ce nu am mai fost împreună ,a mai obținut cu o altă persoană relatii intime care au mai rez ultat încă 3 copii.Principala cauză ,a fostă bătăile pe care mii le aplica în continuu.Rog de se poate ajutațimă Vă mulțumesc.
Răspunde
 06-09-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Bozkurt Carme Mihaela a scris pe 05-09-2018:
Vreau să divorțez de soțul cu care sunt trecută în accte. Motivul :suntrm dedpărțiți în fapt din anul 2005.Fără custodie,copii sunt majori ,lãngă mine din acelaș an .După ce nu am mai fost împreună ,a mai obținut cu o altă persoană relatii intime care au mai rez ultat încă 3 copii.Principala cauză ,a fostă bătăile pe care mii le aplica în continuu.Rog de se poate ajutațimă Vă mulțumesc.

Va trebui sa formulati actiunea de divort la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor, solicitand desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului sau invocand separatia in fapt de peste doi ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-09-2018

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,

In primul rand trebuie sa introduceti o actiune ce are ca obiect desfacerea casatoriei din culpa sotului la instanta ce apartine de ultimul domiciliu comun pe care l-ati avut.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-10-2018
Vizitator
Buna seara .Am o speță mai complicată și nu mai știu cui să mă adresez .Este o speță internațională șantaj hărțuire acuzații de intruziune in economia și securitatea unei țări străine mai exact Rusia .Încercare de racolare pentru un transport ilegal de aur .Am trimis memorii la Președenție La Ministerul De Externe La Avocatul Poporului FBI CIA Casa Albă toată lumea tace .Ce se poate face cum sa procedez ? Nu am bani sunt bolnava de tromboza și embolie pulmonara .Risc sa fiu luată pe sus și închisă în Rusia .Cine mă poate ajuta cu un răspuns nu am bani de avocați caut un avocat din oficiu .Cum sa procedez ? Cu stima .Cihodaru Catalina
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Am fost chemat la instanța și n-am fost prezentat din motiv că eram plecat in străinătate ce trebuie sa fac momentan acum
Răspunde
 03-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihai a scris pe 02-11-2018:
Am fost chemat la instanța și n-am fost prezentat din motiv că eram plecat in străinătate ce trebuie sa fac momentan acum

Mergeti la urmatorul termen de judecata acordat si precizati motivul pentru care nu v-ati putut prezenta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2019
Vizitator
Buna seara . Am avut termen pe 19 Dec intr-un dosar unde sa dispus prin ORDONANTA la renuntarea urmaririi penale. In citatie scria ca imi trebuie avocat altfel instanta nu se va pronunta . Inainte de termenul de pe 19 Dec am consultat 2 avocati Dar nici unu nu mai zis clar in fata : mai baietel e obligator sa ai avocat. Si asa a fost instanta a amanat cauza in vederii de asistenta juridica. Urmatorul termen e pe 6 Feb. Deci imi trebuie avocat nu ?
Răspunde
 06-01-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Toma a scris pe 05-01-2019:
Buna seara . Am avut termen pe 19 Dec intr-un dosar unde sa dispus prin ORDONANTA la renuntarea urmaririi penale. In citatie scria ca imi trebuie avocat altfel instanta nu se va pronunta . Inainte de termenul de pe 19 Dec am consultat 2 avocati Dar nici unu nu mai zis clar in fata : mai baietel e obligator sa ai avocat. Si asa a fost instanta a amanat cauza in vederii de asistenta juridica. Urmatorul termen e pe 6 Feb. Deci imi trebuie avocat nu ?

Asemenea cauze se pot judeca chiar dacă nu vă prezentați în fața instanței. Probabil că dvs v-ați prezentat și judecătorul a constatat că nu vă puteți descurca și a considerat că aveți nevoie de avocat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Toma a scris pe 05-01-2019:

Mergeti la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carei raza teritoriala se desfasoara judecata si solicitati sa vi se desemneze un aparator din oficiu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2019
Vizitator
In cat timp pot afla daca cererea mi-a fost acceptata?
Răspunde
 08-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Toma a scris pe 06-01-2019:
In cat timp pot afla daca cererea mi-a fost acceptata?

In momentul in care vi se aproba cererea, veti fi anuntat.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2019
Vizitator
Buna ziua vreau sa divortez de soț cu care sunt casatorita din 2014 si de care avem 2copii minori cum pot divorta ne avand posibilitarea financiara(nu am venit,nu mai am fost lasata sa ma reintorc la servici dupa cei doi ani de atat acasa in concediu crestere copil)motivul fiind gelozia.Sunt foarte disperata nu mai pot convietui langa acest barbat(fiind agresata fizic,verbal,insealata).Cum sa fac?Exista ajutor pentru astfel femei.O zi buna!
Răspunde
 10-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vrenicu Elena a scris pe 10-03-2019:
Buna ziua vreau sa divortez de soț cu care sunt casatorita din 2014 si de care avem 2copii minori cum pot divorta ne avand posibilitarea financiara(nu am venit,nu mai am fost lasata sa ma reintorc la servici dupa cei doi ani de atat acasa in concediu crestere copil)motivul fiind gelozia.Sunt foarte disperata nu mai pot convietui langa acest barbat(fiind agresata fizic,verbal,insealata).Cum sa fac?Exista ajutor pentru astfel femei.O zi buna!

In ceea ce priveste divortul, daca nu va permiteti angajarea unui avocat, puteti formula o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza a se desfasura judecata, pentru a va desemna un avocat din oficiu.
Referitor la abuzurile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2019
Vizitator
Buna ziua,
Va scriu cu privire la o cititatie primita astazi 29/11/2019 referitoare la art. 585 NCPP desi citatia in speta a fost emisa pe data de 12/11/2019 pentru data de 26/11/2019.

In situtatia in cauza nu s-a pus niciodata problema de rea vointa a platii ci de incapacitatea de a o face la respectivul moment pe diverse motive bine intemeiate.

Prezentand pe scurt situatia de mai sus, daca condiderati o posibila reprezentare a subsemnatului, va rog sa nu ezitati sa ma contactati telefonic sau in scris in orice moment.

Va multumesc anticipat
Ion Mihail Rusu
+44743686794
Răspunde
 29-11-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Ion Mihail Rusu a scris pe 29-11-2019:
Buna ziua,
Va scriu cu privire la o cititatie primita astazi 29/11/2019 referitoare la art. 585 NCPP desi citatia in speta a fost emisa pe data de 12/11/2019 pentru data de 26/11/2019.

In situtatia in cauza nu s-a pus niciodata problema de rea vointa a platii ci de incapacitatea de a o face la respectivul moment pe diverse motive bine intemeiate.

Prezentand pe scurt situatia de mai sus, daca condiderati o posibila reprezentare a subsemnatului, va rog sa nu ezitati sa ma contactati telefonic sau in scris in orice moment.

Va multumesc anticipat
Ion Mihail Rusu
+44743686794

Buna ziua,
La ce instanta este citatia si care este obiectul dosarului ???
Articolul aratat de dvs. are mai multe prevederi:

Art. 585

Alte modificări de pedepse

(1) Pedeapsa pronunţată poate fi modificată, dacă la punerea în executare a hotărârii sau în cursul executării pedepsei se constată, pe baza unei alte hotărâri definitive, existenţa vreuneia dintre următoarele situaţii:

a) concursul de infracţiuni;

b) recidiva;

c) pluralitatea intermediară;

d) acte care intră în conţinutul aceleiaşi infracţiuni.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ion Mihail Rusu a scris pe 29-11-2019:
Buna ziua,

Va multumesc anticipat
Ion Mihail Rusu
+44743686794

Dvs. afirmati in postare "nu s-a pus niciodata problema de rea vointa a platii ci de incapacitatea de a o face la respectivul moment".

Nu cumva ati scris in postare 585 in loc de 586, inlocuirea amenzii cu inchisoarea?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.