Forum avocaţi > Civil

Dosar depus in franta ptr.ajutor familiar.

13-12-2015
Vizitator
Buna ziua va rog un raspuns locuiesc in franta am depus actele pt.ajutor familiarl metionez ca am raspuns la tuate actele solicitate pinan prezent si am primit o scriisoare precum zice citez declaratiea situatiei DVS.a fost procesata pe 11.15.2015 .Va rog sami spuneti mai in clar ce ar insemna acesta declaratie Va multumesc
Răspunde
 13-12-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu cunoastem legile din Franta, dar a procesa ceva inseamna, de obicei, inregistra.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2015
Vizitator
Inseamna ca dosarul a fost revizuit si in mod normal, in decursul a cateva zile vi se va da un raspuns ( daca pozitiv veti primi suma in cateva zile - o saptamana +/-). Puteti sa va verificati situatia actuala pe caf.fr unde va puteti loga cu numarul de locatar si parola pe care le puteti obtine la oficiul local CAF (daca nu le aveti deja)
Răspunde
 19-12-2015
Vizitator
Da le am deja nr.locatar si parola raspuns excelent Va multumesc.
Răspunde
 27-12-2015
Vizitator
Buna ziua in legatura cu intrebarea de mai sus Va rog sa mi dea cineva un raspuns daca se poate pe 23 am primit o scriisoare pe care zice in scurt tinp dosarul dumneavostra va fii reviziuit Va multumesc.
Răspunde
 27-12-2015
Vizitator
Nelu Coderie a scris pe 27-12-2015:
Buna ziua in legatura cu intrebarea de mai sus Va rog sa mi dea cineva un raspuns daca se poate pe 23 am primit o scriisoare pe care zice in scurt tinp dosarul dumneavostra va fii reviziuit Va multumesc.
Va rog sa ma scuzati rectific acesta intrebare afos citez in scurt tinp fisierul dumneavoastra va fii revizuit Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.