Forum avocaţi > Civil

Abonament Orange - Legatura EOS

18-12-2015
Vizitator
Buna ziua,

In primul rand ma scuzati in caz de am gresit categoria, nu prea am stiut unde sa ma incadrez. Am si eu o intrebare sa v-o adresez voua, sa ma sfatuiti mai bine... am facut acum ceva luni un abonament la Orange prin urma caruia am achizitionat un telefon si dupa am ramas fara loc de munca si a durat 3 luni pana m-am angajat in alta parte. In alea 3 luni nu am putut plati abonamentul si a 4 luna deja mi-a venit lichidare acasa cu o suma de aproximativ ~14mil , la care se adauga si 0,5% pe ZI penalizari.

Ca sa imi fac abonament am folosit o factura de la RDS de acasa, ca sa fie dovada ca stau aici. Acum am inteles de la un amic pus in aceeasi situatie dar cu o suma mai mica, ca Orange vinde datoria la EOS si EOS iti pune penalizari triple cat ai tu datoria si daca nu o platesti , iti ia bunuri din casa (prin mandat) si daca nu acoperi suma , iti scoate casa la licitatie.

Intrebarea intrebatoare: cum poate sa scoata casa la licitatie , pentru o suma de 14 mil care abia in vreo 10 ani se face 10.000 euro (dau un exemplu) , pe o casa care NU ESTE PE NUMELE MEU ? (cica s-au schimbat regulile). Adica eu daca iau din posta factura de la RDS la vecinul , il bat pe casa scarii, ii fur buletinul si am noroc sa semene si cu mine , pun botul Orange si il las fara casa in cativa ani , nestiind de factura ?

Casa este pe numele parintilor unde stau in acest moment. Dati-mi un sfat, au dreptul cei de la eos sa scoata casa la licitatie , doar ca eu am folosit factura de la RDS ? (repet: abonamentul este pe numele meu , casa este pe numele parintilor).

Multumesc frumos ! :)
Răspunde
 18-12-2015
Vizitator
"O scoate la licitatie. Ti-am zis ca NU are treaba numele tau! Adresa!"

De aici m-am luat cu numele si adresa, nu vad legatura... se pot face f multe magarii cu asta. In fine... (mesajul amicului). Astept un raspuns, va multumesc.

Scuzati de double-post , nu am gasit butonul edit.
Răspunde
 20-12-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ca să poată executa acea datorie trebuie să vă dea în judecată. Luați legătura cu un avocat și o să vă spună ce este de făcut. Până atunci nu plătiți nimic.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-12-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Vedeti daca datoria mai figureaza la Orange si platiti, eventual faceti cu acestia un angajament de plata pt plata in rate.

Daca a fost cesionat catre firme de recuperare ramane de vazut daca va notifica, daca va someaza, cu ce suma, in ce baza este calculata suma, daca pot percepe alte penalizari etc.

Oricum nu pot executa decat bunuri care va apartin legal. In niciun caz casa parintilor, a verilor sau a vecinilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2015
Vizitator
"Oricum nu pot executa decat bunuri care va apartin legal. In niciun caz casa parintilor, a verilor sau a vecinilor."

-asta vroiam sa stiu... pt ca amicul mi-a spus ca nu conteaza numele, ci adresa... si eu adresa o am pe casa parintilor.
Răspunde
 31-01-2016

nu se poate pune in executare casa parintilor pentru datoria dumneavoastra.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.