|
23-12-2015 |
 | Doru Vizitator |
| As vrea sa fiu cat mai scurt aici. Timp de un an de zile am fost escrocat de o persoana, care promitea ca o sa facem o familie, ca vom fii o familie frumoasa si unita, etc. Eu fiind in alta tara si ea in Romania. In tot acest timp eu am intretinit persoana si familia ei. Chirie, bani de mancare , intretinere, haine , etc. Acum iam spus ca nu mai merge asa si a zis ca nu o intereseaza si sa fac ce vreau. Una peste alta este vorba de peste 15 000 de euro.Majoritatea banilor iam trimis cu diferite firme, Moneygramm, western union. As dori mai departe sa mi spuneti daca se poate face ceva si daca , astept un nr. de telefon la care sa va pot contacta. Multumesc. Persoana respectiva este din Bucuresti. | |
|
|
|
23-12-2015 |
| Sub aspect juridic aceasta inseamna inselaciune. Si DA, se pedepseste. Dar, trebuie sa aveti dovezi. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
23-12-2015 |
 | Doru Vizitator |
| Buna ziua, va multumesc pentru raspuns si as dori sa discutam mai in amanunt. Dovezi am, de la companiile cu care am trimis banii.Telefoanele pe care le am cumparat sunt pe numele meu . Luna viitoare voi veni in tara si as dori sa fac ceva in legatura cu situatia asta. | |
|
|
|
23-12-2015 |
| Ok. Cand veniti in tara, ma puteti contacta, in vederea stabilirii unei intalniri. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
23-12-2015 |
 | Doru Vizitator |
| Va multumesc. Va contactez la numarul de pe forum? | |
|
|
|
23-12-2015 |
| Este greu de spus dacă chiar ar fi vorba de infractiunea de înșelăciune dar puteți încerca o plângere penala deși sunt slabe șanse sa se întâmple ceva. Depinde foarte mult de detaliile cazului în concret. Este greu de redactat plângerea pentru a reuși ceva mai ales ca astfel de persoane apelează la avocat sa se apere. Din 15000 euro își permite sa își angajeze avocat. | |
|
|
|
23-12-2015 |
 | Doru Vizitator |
| Buna seara si va multumesc pentru informatii. Cei 15 mii de euro nu ii mai are , are un apetit destul de dezvoltat in shoping...Nu si poate permite nici un plin la masina. Chiar nu a prevazut nimeni si asemenea cazuri? Vorbesc de legiuitori. Persoana in cauza poate continua la nesfarsit cu escrocheria , fara sa i faca nimeni nimic.. | |
|
|
|
25-12-2015 |
| Doru a scris pe 23-12-2015: Va multumesc. Va contactez la numarul de pe forum? Da. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
19-09-2020 |
 | Masica ionela Vizitator |
| Bună am și eu o mare problema. Am stat cu un băiat 7 ani concubinaj ma. A zis ca nu are nevasta și copii și am acceptat după 7 ani sa facem. Un copil după ce a venit copilul a dispărut el are 6 copii și nevasta acasă ce as putea sa fac an situația asta | |
|
|
|
19-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Masica Ionela a scris pe 19-09-2020: Bună am și eu o mare problema. Am stat cu un băiat 7 ani concubinaj ma. A zis ca nu are nevasta și copii și am acceptat după 7 ani sa facem. Un copil după ce a venit copilul a dispărut el are 6 copii și nevasta acasă ce as putea sa fac an situația asta Daca minorul nu este trecut pe numele tatalui, va trebui sa formulati o actiune in instanta pentru stabilirea paternitatii, stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |