Forum avocaţi > Civil

Intrebare

23-12-2015
Vizitator
Buna seara am avut si eu o problema aseara intrun supermarchet din Ilfov am fost la cumpăraturi cu soția mea am facut mai multe cumpăraturi in valoare de 280 de RON dupa care ne ajungându-ne banii si având mintea tulburata am luat 4 ciocolate milka si un cascaval la iesire ne-au oprit cei de la paza ne-au controlat au sunat la 112 a venit poliția am mers la post am dat declarație la ce ne putem astepta
Răspunde
 23-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Ceea ce ati facut este infractiune de furt si vi se va face dosar penal.
Va vor mai chema cei de la post pt declaratii, este bine sa va prezentati de fiecare data.
Se va tine cont daca ati mai avut probleme cu legea, daca aveti un loc de munca..., sunt multe aspecte ce trebuiesc discutate.
Ati mers pe recunoastere cand ati dat declaratia la politie, dat fiind faptul ca ati fost prinsi cu bunurile la iesirea din magazin?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-12-2015

La dosar penal.
Din moment ce prejudiciul este recuperat veți scăpa de cazier.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.