Forum avocaţi > Civil

Suucesiune cu bucluc

17-08-2013
Vizitator
Buna ziua,

Va solicit consultant pentru urmatoarea speta:
-in urama decesului bunicii cele 7 ha despre care vorbim au fost impartite in 2007, astfel 3,5Ha au revenit matusii(sora tatalui meu) iar cealalta jumatate tatalui meu.
-in 2009 tatal meu a decedat .Eu (unicul mostenitor) am dezbatut succesiunea la notar in anul 2013.
-in perioada 2009-2013 matusa a fost cea care a semnat un contract pentru cultivarea celor 7ha primind banil.Mie mi-a spus ca acest teren nu este cultivat."

Matusa mea a declarant ca tatal meu nu mai are mostenitori.

Va intreb ce legi a incalcat matusa mea,si daca imi mai pot recupera banii cuveniti in anii trecuti

Va multumesc!
Răspunde
 23-02-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Neinculderea tuturor moștenitorilor în cadrul certificatului de moștenitor reprezintă o cauză de nulitate absolută a certificatului de moștenitor. Această nulitate se poate constata în instanță, făcând o acțiune în constatarea nulității certificatului de moștenitor sau, mai rapid, la notariatul care a eliberat certificatul, însă în acest ultim caz trebuie să aveți acordul mătușii dvs.
Pentru mai multe detalii citiți articolul meu despre anularea certificatului de moștenitor: Anularea certificatului de moștenitor

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.