Forum avocaţi > Civil

Teren inregistrat in primarie.

28-12-2015
Vizitator
Va rog sa ma ajutati cu un sfat parintii mei au decedat in 1988 am fost plecat din tara multi anii acum citeva luni am revenit in tara si din batrinii din sat am aflat ca parintii mei au avut pamint in primarie si ca se foloseste alcineva de acest pamint am fost la primarie pe data de 19.11.2015 si am depus o cerere la registrul agricol pt. verificare terenurilor am depus acesta cerere si mi sa dat un bon de inregistrare dar termenul de rezolvare sa expirat din 19.12.2015 am sunat de numarate ori la seful registrului agricol dar tot ma amina zice ca se rezolva dar in realitate nu am optinut niciun raspuns primarul am inteles ca are probleme cu legea din cauza terenurilor Va rog cu respect sa mi dati citeva sfaturii unde as putea merge cu acest bon de inregistrare pt. a il reclama acesta primarie si care sint pasi de urmat ? astept un raspuns.Va multumesc .
Răspunde
 29-12-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți reclama la Prefectură această situație.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2016
Vizitator
Va multumesc pt.sfat dar prefectura are o relatie foarte buna cu primaria si nu mise permite sa reclam acesta situatie Daca mai aveti si alte indrumari Va multumesc.
Răspunde
 05-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu trebuie să vi se permită de către Primărie să faceți o sesizare la Prefectură. Dacă doriți o puteți face. Nu vi s-a primit sesizarea la Prefectură sau ce s-a întâmplat?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2016
Vizitator
Prefectura ma indruma in napoi la primarie pt ca. au o relatie foarte buna sper sa ma intelegeti despre ce ieste vorba primarul de la noi are proble cu legea din cauza terenurilor in preuna cu prefectura au fost cazuri care la noi sau facut multe cereri si au fost nerezolvate si au ramas in asteptare pt ca. lumea nu stiu unde sa umble ptr. optinerea unei adeverite precum ca figureaza cu teren in regitrul agricol Va astept sfatul Va multumesc.
Răspunde
 06-01-2016
Vizitator
Gigi Iosif a scris pe 05-01-2016:
Prefectura ma indruma in napoi la primarie pt ca. au o relatie foarte buna sper sa ma intelegeti despre ce ieste vorba primarul de la noi are proble cu legea din cauza terenurilor in preuna cu prefectura au fost cazuri care la noi sau facut multe cereri si au fost nerezolvate si au ramas in asteptare pt ca. lumea nu stiu unde sa umble ptr. optinerea unei adeverite precum ca figureaza cu teren in regitrul agricol Va astept sfatul Va multumesc.
Daca la prefectura nu merge unde as mai putea reclama aceasta situatie ? Va multumesc
Răspunde
 07-01-2016
Vizitator
Dreptul LA proprietate este imprescriptibil
Răspunde
 07-01-2016
Vizitator
Va multumesc pt.sfat dar in situatia care nu mise elibereaza dovada precum ca parintii mei figureaza cu teren in registrul agricol as putea sa angajez un avocat pt.aceasta situatie ? ptr.ca termenul a expirat deja de 20 de zile ?i nu am primit nicio comunicare din partea acestui primarie corupta in frunte cu primarul Astept indrumari Va multumesc din suflet.
Răspunde
 12-01-2016
Vizitator
Va rog sa ma indrumati de la prefectura am fost refuzat nu misa primit cererea pt.a reclama acesta situatie am fost trimis in napoi la primarie dar cei de la primarie o tot amina aceasta situatie Ce sfaturi ma puteti sa mi dati in avesta situatie ? Va multumesc
Răspunde
 17-01-2016
Vizitator
Astept sfaturi Va multumesc
Răspunde
 17-01-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Deschideti o actiune in contencios; chemati primaria si prefectura in instanta pentru a le obliga la comunicarea relatiilor solicitate. Solicitati si obligarea acestora la daune cominatorii pe zile intarziere.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.